29 / 04 / 2024

Serdivan mahalle projeleri

Serdivan mahalle projeleri

Serdivan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Arabacıalanı Mahallesi 1. Cadde üzerinde yeni bir proje daha hayata geçiyor.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Karma konut projeleri eski mahalle kültürünü yansıtıyor!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, karma projelerin oturum amacıyla konut satın alanlar için de renkli bir yaşam alanı sunduğunu belirtti. Keleş, Eski mahalle kültürünün günümüze uyarlanmış halinde olduğunu söyledi.

Veb Tower'da dikey mahalle konsepti dikkat çekiyor!

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek’in en yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve ‘dikey mahalle’ konseptiyle dikkati çekiyor.

Sakarya Kemalpaşa Mahalle Meydanı’ndaki çalışmalar tamamlanıyor!

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kemalpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ve mahalle meydanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Serdivan'daki konut projeleri tarım alanlarını olumsuz etkiledi!

Bir zamanlar geniş tarım alanlarına sahip olan Serdivan’da 1 karış tarım toprağı kalmadı. Serdivan'da da tarımsal faaliyetler artık neredeyse bitmiş durumda.

Sakarya Serdivan'da yol çalışmaları incelendi!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kapsamlı asfalt programının bitiş noktasındaki çalışmaları muhtar ve mahalle sakinleriyle birlikte inceledi.

Sakarya Serdivan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, devam eden kapsamlı asfalt çalışması kapsamında, mahalle statüsüne kavuşan köylerdeki yolların dolgu ve düzeltme çalışmaları sonrası sıcak asfaltla kaplandığını ve modernize edildiğini söyledi.

Serdivan Belediyesi tek tip projeden bedel almayacak!

Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, mahalle statüsüne kavuşan 10 köyde ev yapacak vatandaşlardan, 7 farklı tip projeden birini tercih etmesi durumunda, proje ve ruhsat bedeli alınmayacağını söyledi.

Serdivan mahalle projeleri Haberi

Serdivan mahalle projeleri

Serpan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Arabacıalanı Mahallesi 1. Cadde üzerinde yeni bir proje daha hayata geçiyor. Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bisiklet ve yürüyüş parkurunun yer alacağı projede parkurların ortasında kalan alanın futbol sahası olarak değerlendirileceği ve toplam 3 bin 500 m2 alan üzerine inşa edilecek projenin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunulacağı...