04 / 05 / 2024

serdivan ve adapazarı girişleri

serdivan ve adapazarı girişleri

Serdivan ve Adapazarı ilçelerinin yeni girişi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan ve Adapazarı geçişlerini büyük ölçüde rahatlatacak ve bölgeye önemli bir değer katacak yeni caddemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı'nda 8 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde taksitle 19 adet iş yeri satılıyor! Ofis ve iş yeri alacaklar bu tarihe dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 19 adet ofis ve iş yerini peşin ya da taksit imkanıyla satıyor. Peki Sakarya'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022!

Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve TOKİ Adapazarı projesi detayları...

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

serdivan ve adapazarı girişleri Haberi

serdivan ve adapazarı girişleri


 Serpan ve Adapazarı ilçelerinin yeni girişi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serpan ve Adapazarı geçişlerini büyük ölçüde rahatlatacak ve bölgeye önemli bir değer katacak yeni caddemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası ulaşımı daha da rahatlatacak arterlere bir yenisini daha ekledi. Korucuk Duble Yolu, Erenler 1063 Nolu Cadde, Yavuz Selim ve Murat Soğancıoğlu Caddeleri ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı şehre kazandıran, ulaşıma yeni bir soluk getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı’ndaki köprü geçişli yol projesini tamamladı. Peyzaj çalışmalarının sona ermesinin ardından yeni cadde trafiğe açılacak.


Çark Mesire ile Kent Park arasındaki köprü ile sağlanan Adapazarı ile Serpan arası geçişleri büyük ölçüde rahatlatacak yeni cadde ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı...