04 / 05 / 2024

Serdivan ve Erenler Belediyesi

Serdivan ve Erenler Belediyesi

Adapazarı Belediyesi Meclisi’nin Bayırbucak Türkmenlerine yardım kararı aldığı toplantıda, Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 26 yerleşim yeri ‘5 tip yapı projesi’ hazırlanarak, yapı ruhsatı, harç ve katılım payından muaf tutuldu

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Kırıkkale'de 30 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Seyrantepe ve Erenler'de yer alan 2 adet arsayı 30 milyon 24 bin 289 TL bedelle satışa çıkardı.

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Serdivan ve Erenler Belediyesi Haberi

Serdivan ve Erenler Belediyesi

‘BAKKALI KORUYUN’

Adapazarı Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Erol Aydın başkanlığında yapıldı. 11 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında gündem dışı konuşan MHP Meclis Üyesi Selim Özen, perakende ticaretin serbest piyasa ortamında bakkal esnafını korumak, gelişmesini sağlamak adına, hipermarket zincirlerine sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Özen ayrıca, Serpan ve Erenler belediyelerinin yeni ve akıllı bina şeklinde tasarlanmış olmasına rağmen, engelli erişimine uygun olmadığını da sözlerine ekledi.


ERENLER - SERDİVAN

Özen’in konuşmasına cevap veren Meclis Başkanı Aydın, “Serpan ve Erenler Belediye Başkanlarına konuyu ileteceğim. Hipermarket zincirleriyle ilgili de bir inceleme başlatacağız” dedi. Sonrasında gündem dışı söz alan MHP Meclis Üyesi Hasan Yuvacı, Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çöp toplama sorununun devam ettiğini ifade ederek, “Atatürk Lisesi ve Nuri Bayar İlköğretim Okulu’nda da servis...