28 / 04 / 2024

şerefiye fiyatları

şerefiye fiyatları

Şerefiye bedeli, manzara, cephe, yön, ulaşım, kat durumu ve bahçe durumu gibi farklılıklardan kaynaklanan bir bedel olarak karşımıza çıkıyor. Peki, şerefiye bedel fiyatları nasıl belirlenir?

Şerefiyeli daire ne demek?

Bir çatı altında bulunan dairelerin hepsi aynı olsa bile daire bedelleri aynı olmuyor. Bu bedel farklılıklarını şerefiye belirliyor. Buna göre şerefiyeli daire bedel ne demek, işte yanıtı...

Şerefiye parası nedir?

Bilindiği üzere, daire fiyatlarının belirlenmesinde şerefiye değeri önemli bir role sahip oluyor. Buna göre şerefiye parası nedir? Şerefiye parası hesabı nasıl yapılır, gibi sorularınızın yanıtı...

Şerefiye bedeli nedir?

Aynı çatı altında bulunan ve aynı özelliklere sahip dairelerin fiyatları aynı olmuyor. Bu fiyat farkı, şerefiye bedeli olarak karşımıza çıkıyor. Şerefiye bedeli nedir? İşte yanıtı ve hesaplama detayları...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti!

Fiyatların 115 bin 155 TL'den başladığı projede taksitler 752 liradan başlıyor. İşte TOKİ Merkez Van Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2+1 standart daireler hariç açıklandı. Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste normal 2+1'ler hariç diğer kategoriler açıklandı. Fiyatların 106 bin 390 TL'den başladığı proje toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’dan açıklanacak. Toplam 425 adet konut satışta olduğu projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi sonuçları bugün saat 10:00’dan açıklanacak. Konut fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede 144 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam listesi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam listesi bugün saat 10:00’dan itibaren açıklanacak. Taksitlerin 554 liradan başladığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede peşinat 10 bin 639 liradan başlıyor. 2016 TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu bugün saat 10:00'dan itibaren açıklanacak.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

şerefiye fiyatları Haberi

şerefiye fiyatları

Şerefiye bedel fiyatları nasıl belirlenir?

Şerefiye bedeli, manzara, cephe, yön, ulaşım, kat durumu, bahçe durumu, açıklık, kat irtifası, gün ışığının farklı olmasından kaynaklanan bir ücret olarak ifade ediliyor.Aynı anagayrimenkul üzerinde yer alan taşınmazların fiyatları birbirinden farklı olabiliyor. Bu farklılığın sebeplerinden birisi de ''şerefiye bedeli'' olarak karşımıza çıkıyor.


Şerefiye bedelinin hesaplanabilmesi için konut adedi, toplu konutun parsellerinin toplamı, toplu konutun yapılacağı bölgenin enlemi ve rakım değeri, toplu konut alanının toplam parsel adedi, maliyet farkı gibi verilerin belirlenip toplanması gerekiyor. Şerefiye bedeli sistem sayım programı ile hesaplanıyor. Şerefiye bedel fiyatlarının belirlenmesinin en önemli faktörleri aşağıda sıralanıyor;

 

1) Manzara: En önemli kriter olarak karşımıza çıkıyor.  Evin önünün açık olması ve evin içinden bakıldığında görülen alan olarak ifade ediliyor. Görüntü ne kadar iyi olursa değer o...