19 / 05 / 2024

Serel banyo hijyeni

Serel banyo hijyeni

SEREL, Türkiye ve dünyada bir ilk olan hem antibakteriyel hem de kolay temizlenen “Hygiene+” teknolojisi ile yine sektörde fark yarattı. SEREL “Hygiene +” ürünlerini tanıttı.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Serel'den EasyWash sistemi!

EasyWash yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor.

Kale Banyo ile yenilenme zamanı!

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Serel banyo hijyeni Haberi

Serel banyo hijyeni

SEREL İnovatif “Hygiene+” Teknolojisi ile Leke Tutmayan, Antibakteriyel Yüzeyler Hizmetinizde Ev, iş yeri, alışveriş merkezi, restoran, spor salonu, otel ve daha pek çok ortak yaşam alanında defalarca kullanılan klozet, lavabo, hela taşı, pisuar, duş teknesi gibi seramik ürünlerin temizliğinin birincil önem kazandığı günümüz koşullarında SEREL, Türkiye ve dünyada bir ilk olan hem antibakteriyel hem de kolay temizlenen “Hygiene+” teknolojisi ile yine sektörde fark yarattı.


Testle Kanıtlandı

Konvansiyonel uygulamalarda seramik yüzeylerde oluşan ve gözle görülmeyen kristalleşmeler  kir, leke ve kirecin yüzeylere sabit şekilde tutunmasına sebep olurken; SEREL “Hygiene+” ürünleriyle buna son verildi. 


Mutfak ve banyolarda kullanılan SEREL seramik ürünlerinin yüzeylerine aşılanan bakterilerin 24 saat sonra yok olduğu yapılan testlerle kanıtlandı. Pişmiş yüzeylerde nano boyutta oluşan gümüş iyonlarının ürüne bakteriyel özellik kazandırması; tek pişirim...