28 / 04 / 2024

Serel Glassbox

Serel Glassbox

SEREL, hem yeni inşaatlarda hem de yenilenecek banyolarda mevcut yapıya zarar vermeksizin, hızla ve kolayca montajı yapılabilen yeni ürünüyle kullanıcılarına mükemmel bir çözüm sağlıyor.

Serel Glassbox ile standartların dışına çıkın!

Standart rezervuarlardan farklı olarak kolaylıkla uygulanabilen, hem asma hem de yere oturan tek klozet modelleriyle uyumlu Glassbox, yalnızca 12 cm.ince yapısı ile kullanıcısına ferah bir banyonun keyfini sunuyor.

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel'den EasyWash sistemi!

EasyWash yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Serel 4Life Klozet'e dünyanın önemli tasarım ödülü!

Estetikten ödün vermeden banyolarda etkin temizlik sunan Serel, fonksiyonel ve karakteristik 4Life klozetlerde getirdiği “EasyWash” yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldırıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Serel seramik ürünlerinde antibakteriyel teknoloji!

Serel, seramik ürünlerde antibakteriyel ve kolay temizlenme özelliğini buluşturduğu “Hygiene+” (Hijyen Plus) teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza attı.

Serel Smart Kanalsız Asma Klozet ile banyolarda yeni dönem!

SEREL’in inovatif tasarım ürünü “ Smart Kanalsız Asma Klozet ”, üstün yıkama fonksiyonları sayesinde kullanıcısına standart klozet özelliklerinin ötesinde, ideal temizlik ve hijyen çözümü sunuyor.

Banyolarda Şıklık Perla ile Tasarlandı!

SEREL, modern banyoların vazgeçilmezi maksimum alan yaratılması amacıyla, en küçük banyolarda dahi işlevsel ve konforlu bir alan sağlayan teknoloji harikası “Perla” rezervuarı seçkin tüketicilerinin beğenisine sundu.

Serel Glassbox ile teknoloji ve camın mükemmel estetiği bir arada!

SEREL, hem yeni inşaatlarda hem de yenilenecek banyolarda mevcut yapıya zarar vermeksizin, hızla ve kolayca montajı yapılabilen yeni ürünüyle kullanıcılarına mükemmel bir çözüm sağlıyor.

Serel Glassbox Haberi

Serel Glassbox

SEREL’in teknolojik tasarımı Glassbox “rezervuar ile banyolarda” hem hızlı ve hem de ekonomik renevasyon zamanı…


Standart rezervuarlardan farklı olarak kolaylıkla uygulanabilen, hem asma hem de yere oturan tek klozet modelleriyle uyumlu Glassbox, yalnızca 12 cm. ince yapısı ile kullanıcısına ferah bir banyonun keyfini sunuyor. 


SEREL, hem yeni inşaatlarda hem de yenilenecek banyolarda mevcut yapıya zarar vermeksizin, hızla ve kolayca montajı yapılabilen yeni ürünüyle kullanıcılarına mükemmel bir çözüm sağlıyor. Özel temperli camı sayesinde banyolara güvenle uygulanan Glassbox, siyah ve beyaz renk seçenekleri ve minimalist tasarımıyla banyo dekorasyonunda estetiği konforla bütünlüyor. 


Tüm ürünlerinde tasarrufu ön planda tutan SEREL, üstten basmalı ve çift kademeli özelliği sayesinde, 3 ve 6 lt su tüketimi ile Avrupa Standartlarına uyumlu ürününü kullanıcısına sunuyor, az su kullanımını yani tasarrufu destekliyor....