05 / 05 / 2024

serel klozet kapakları

serel klozet kapakları

Küresel ısınma sonucu susuzluğun tüm dünyada tehlike sinyalleri verdiği günümüzde, ev ve işyerlerinde gereksiz su tüketimine neden olan klozetler de geliştirilerek tasarruflu olarak üretilmeye başlandı.

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi, iki işlevi birden görür. 180 derece açılan granit kapakları sayesinde tost makinesinde ızgarada yapılabilir. Peki Korkmaz tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Küresel konut krizi kapıda! Konut fiyatları ne olacak? Ev alacakları da ev sahiplerini de ilgilendiriyor!

Kapakları ile çok konuşulan Londra merkezli haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist, küresel konut krizinin kapıda olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Serel'den EasyWash sistemi!

EasyWash yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor.

serel klozet kapakları Haberi

serel klozet kapakları

 1960 yılında nüfusumuz 28 milyondu ve kişi başına yılda 4 bin metreküp su düşüyordu. 60 milyon nüfusa sahip olduğumuz 2000'li yıllarda kişi başına düşen su miktarı 2.700 metreküpe indi. 2030 yılına geldiğimizde ise ülke nüfusumuzun 100 milyon olacağı ve su kaynaklarının artmayacağı varsayıldığında, kişi başına düşen su miktarının 1.300-1.400 metreküplere düşeceği hesaplanıyor. Görünen o ki, ülkemiz hızla su sıkıntısının daha da artacağı yıllara doğru gidiyor.

Enerji ve su tasarruf seferberliği

Böyle bir ortamda Elginkan Topluluğu, ülkemizin kıt kaynaklarını korumak üzere, "tasarruflu ürünler üretme seferberliği" başlattı. Peş peşe ürettiği su ve enerji tasarruflu ürünlerle, bu alanda sektöründe öncü bir rol üstlendi....