22 / 05 / 2024

Serel Yapı Taksim İlkyardım Hastanesi

Serel Yapı Taksim İlkyardım Hastanesi

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

Taksim'e kışla yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Taksim'deki kışla, inşallah Taksim Kışlası da isteseler de istemeseler de tarihine uygun olarak yeniden yapılacak" ifadelerini kullandı.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

Taksim Petek Residence projesinde metrekaresi 7 bin dolara!

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı.

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları!

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları kapsamında 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Dap Petek Residence Taksim'de metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlıyor...

Taksim Meydanı düzenlemesinde proje hatası yapıldı!

Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nde sona gelinmesi beklenirken bir skandal daha ortaya çıktı. Yağmur suyu kanalları yapımı unutulunca yeni dizilen taşlar sökülmeye başlandı.

Serel Yapı Taksim İlkyardım Hastanesi Haberi

Serel Yapı Taksim İlkyardım Hastanesi

İstanbul Gaziosmanpaşa’da önceki gün yanan hastane inşaatını, Ankara merkezli Serel Yapı tamamlamıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün ihale ettiği işi, 2010 yılında üstlenen firma, teknik şartnameye uygun hareket ettiklerini belirterek savunma yaptı.

VATAN’a konuşan Serel Yapı’nın yetkililerinden Murat Toptaş, “Biz kamuya iş yapan, taahhüt firmasıyız. Teknik şartnamelerimizde kullanacağımız ürüne, renge, markaya kadar her şey belli oluyor. Şartnamelerde TSE ve CE’ye uygun ürünler yer alır, biz de bu malzemeleri kullandık. 2011 yılında yangın çıktığında, Bakanlığa dış cephede kullandığımız ürünü değiştirmek için sözlü olarak başvurduk ancak ürün o dönemin en iyisiydi ve alternatifi yoktu. Bu nedenle şartnameye uygun olarak devam etmemiz istendi. Biz şartname ne dediyse onu yaptık, hiçbir taahhüt firması kafasına göre ürün kullanamaz” şeklinde açıklama yaptı.

İtfaiye amiri:...