03 / 05 / 2024

seren serengil leventte iç mimarlık ofisi açtı

seren serengil leventte iç mimarlık ofisi açtı

Seren Serengil, yeni bir sektöre atıldı. Yeğeni Can Vural ile Levent'te iç mimarlık ofisi açan Serengil, ilk işinin emlak ofisi zinciri ve bir şarküteri olduğunu söyledi.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Samsung Galaxy A14 5G’nin tasarımı sızdırıldı! İşte ifşa olan tüm detaylar..

Samsung Galaxy A14 5G'nin tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli render görselleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fora Vinç Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fora Vinç Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Seren Başer tarafından kuruldu.

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile  Bilge Polat tarafından kuruldu.

Her 2 konuttan 1'i sigortasız!

Beklenen büyük depreme karşı toplumun hazırlıklı olmadığını gözler önüne seren Aksigorta’nın hazırladığı rapora göre, üç kişiden ikisinin deprem çantası mevcut değil. Türkiye’deki Zorunlu Deprem Sigortası oranlarına göre ise ülkemizde her iki konuttan birinin sigortası yok...

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

ABD'li emlak kralı Michael Shova'nun eşinin yüzüğü sosyetenin dilinde! 

Amerikalı emlak kralı ve koleksiyoner Michael Shova'nın eşi Seren Shova'nın parmağındaki yüzükler sosyetenin ilgisini çekti.

ABD'li emlak kralı Michael Shvo illuminatinin radarında!

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener evleniyor...

Avrupa Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Seren Dinçler tarafından kuruldu.

seren serengil leventte iç mimarlık ofisi açtı Haberi

seren serengil leventte iç mimarlık ofisi açtı

Geçtiğimiz günlerde adı Engin Akyürek ile aşk dedikodularına karışan, ardından bunu kesin bir dille yalanlayan Seren Serengil yeni bir sektöre atıldı.


Serengil, yeğeni Can Vural ile Levent'te iç mimarlık ofisi açtı. İlk işinin emlak ofisi zinciri ve bir şarküteri olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Zevkime ve vizyonuma güveniyorum" dedi. Birkaç Dubaili ve Katarlı dostlarının evini döşediğini belirten Serengil, "Artık tamamım deyince yeğenimle başladık" ifadelerini kullandı.


Habertürk


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Serengil, “Arkadaşlar her geçen gün daha da güzelleşiyorum dikkat ediyorsunuz değil mi?” dedi. Kendi markasını kurduğunu ve bir yılı aşkın süredir dekorasyon ve tasarım işleriyle uğraştığını belirten Serengil, “Markamın adı ‘Serenity’. Şimdi dekorasyonunu yaptığım otelden çıktım. Şu an hali hazır da üç otelin dekorasyon ve iç...