05 / 05 / 2024

Seren Serengil site

Seren Serengil site

SEREN Serengil, annesi Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında..

Serenity Pendik satılık daire fiyatları!

Serenity Pendik satılık daire fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Serenity Pendik projesinin iç mimari tasarımı Seren Serengil'e ait...

Seren Serengil ve Özay Bakır Bodrum'dan ev alacak!

Seren Serengil ve sevgilisi popçu Özay Bakır Bodrum'a gitti. Tatil için Bodrum kalacak çift, Yalıkavak'ta ev baktı. İkili, emlakçıları tek tek dolaştı.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Seren Serengil Levent'te iç mimarlık ofisi açtı!

Seren Serengil, yeni bir sektöre atıldı. Yeğeni Can Vural ile Levent'te iç mimarlık ofisi açan Serengil, ilk işinin emlak ofisi zinciri ve bir şarküteri olduğunu söyledi.

Seren Serengil ve annesi inşaat sektörüne giriyor!

SEREN Serengil, annesi Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında..

Site yönetim bütçesi nedir?

İstenilen her yapı tarzında site yönetimi kurulacağı gibi Kat Mülkiyet Kanunu gereğince sekiz ya da daha fazla bağımsız bölüm olan yapılarda yönetici bulundurulması zorunlu oluyor. Peki, site yönetim bütçesi nedir?

Site yöneticisi nasıl değiştirilir?

Kat Mülkiyet Kanunu gereğince, anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Kanuna göre eski yönetici tekrar atanabiliyor. Peki, site yöneticisi nasıl değiştirilir?

Site yöneticisine ödenen ücretler neler?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 27’nci maddesine göre; site, kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Site yöneticisine ücret tayin edilmesi mümkün oluyor. Peki, site yöneticisine ödenen ücretler neler?

Site yöneticisinin cezai sorumluluğu nedir?

Kat Mülkiyet Kanunu'na göre anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması zorunlu oluyor. Peki, site yöneticisinin cezai sorumluluğu nedir? İşte, Site yöneticisinin cezai sorumlulukları..

Site yöneticisi nasıl istifa eder?

Anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Kat malikleri sorumluluklarını yerine getirmezse site yöneticisi istifa edebiliyor. Peki, site yöneticisi nasıl istifa eder?

Site yönetiminin denetimi nasıl yapılır?

Site yöneticisi, kat malikleri genel kurul toplantısında seçiliyor. Site yönetiminin yükümlülüğünde olan görevlerin yerine getirilip getirilmediği kimler tarafından kontrol ediliyor? Site yönetiminin denetimi nasıl yapılır?

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

Seren Serengil site Haberi

Seren Serengil site

SEREN Serengil, annesi  Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında. Seren Serengil'in villalar tamamlandıktan sonra iç dekorasyonuyla da bizzat yakından ilgileneceği...