07 / 05 / 2024

serenay inşaat Bandırma Beylerbeyi Konakları projesi

serenay inşaat Bandırma Beylerbeyi Konakları projesi

Bandırma Serenay İnşaat 32 konutluk yeni projesi Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni düzenledi. Serenay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKGÜN, Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni yemeği verdi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Hayal Acar tarafından kuruldu.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Aksaray'da inşaatın havalandırma boşluğuna düşen işçi öldü!

Aksaray'da bir inşaatın yedinci katından havalandırma boşluğuna düşen işçi yaşamını yitirdi.

Türk Kızılayı'ndan Bandırma'da konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanlığı tarafından Bandırma Dere Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 16 Aralık'ta gerçekleşecek...

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Türkiye Rusya İş Konseyi'nde gündem inşaat müteahhitlik, ulaştırma ve lojistik!

Antalya'da Türkiye-Rusya İş Konseyi Ortak Toplantısı yapıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlik, ulaştırma lojistik, enerji gündeme alındı.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma-Osmaneli ile Ayazma-İnönü demiryolu hattı mecliste!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli, Ayazma-İnönü demiryolu hattının ihale ve inşaat süreci meclis gündemine taşındı İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi kampüs inşaatı sürüyor!

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

serenay inşaat Bandırma Beylerbeyi Konakları projesi Haberi

serenay inşaat Bandırma Beylerbeyi Konakları projesi

Serenay İnşaat temel atma yemeğine protokol Bandırmaspor spor kulüp başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırma daki bütün bankaların müdürleri, daire amir ve kamu kurum müdürleri katıldı. Bol sohbetli güzel bir yemeğin ardından yaptıkları çalışmalar hakkında konuşmalar gerçekleşti. Erdal Akgün "Bandırma Celal Atik caddesindeki BEYLERBEYİ KONAKLARI inşaatımız 32 daireli olacak içinde kapalı yüzme havuzu kapalı otoparkıda var "dedi. 


www.serenayinsaat.com.tr


Genç...