02 / 05 / 2024

Serenity Plus Fatih Caddesi

Serenity Plus Fatih Caddesi

Serenity Plus Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı imzası ile yükselen projede Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi açıldı!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından açıldı.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Burgucuoğlu tarafından kuruldu.

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Eminoğlu ve Mazen Aboul Khır ortaklığında kuruldu. 

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serenity Plus projesinde 322 bin liraya! Sıfır peşinat!

Bakırcı Yapı'nın Serenity Plus projesinde 2+1'lerin fiyatları 322 bin liradan başlıyor. Serenity Plus projesi 2017 yılı sonunda teslim edilecek...

Serenity Plus’ta ön talep toplanıyor!

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Bakırcı Yapı Serenity Plus projesi görücüye çıkıyor!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Serenity Plus basın toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu.

Burç Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Serenity Plus Fatih Caddesi Haberi

Serenity Plus Fatih Caddesi

Serenity Plus Halkalı satış ofisi irtibat için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 


Halkalı Meydan'a giden kısımda, Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek Serenity Plus Residence'de konutlar stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 


Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirilecek Serenity Plus Basın Ekspres Konutları, Serenity Halkalı projesine benzer nitelikte olacak. Proje Marriott Hotel'e yakın mesafede yer alıyor. 


Arsası, Halkalı Fatih Caddesi üzerinde bulunan Serenity Plus Evleri'nde stüdyo ve 1 oda 1 salon daireler ayrı bir blokta inşa edilecek. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması öngörülüyor. 


*Görsel Serenity Halkalı projesine aittir.


Serenity Plus Halkalı satış ofisi

Tel: 0212 698 0 555

Web: www.bakirciyapi.com

Özge...