30 / 04 / 2024

Serenity Plus ön talep

Serenity Plus ön talep

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Tefal FV1841 Maestro Plus 2400 W buharlı ütü, güçlü performansı, ergonomik tasarımı ve birinci sınıf kayganlık sunan seramik tabanıyla öne çıkıyor. Peki, Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü, ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Yuki kasalı, elektrikli Ilgaz'ın fiyatı açıklandı! Yuki, üç tekerlekli Ilgaz Plus ne kadar? 

Yuki kasalı, elektrikli Ilgaz Plus'ın mayıs ayı fiyatı belli oldu. Peki Yuki elektrikli Ilgaz Plus'ın yeni fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...

A101’de iPhone 14 Plus sürprizi! “Aldın Aldın” kampanyasında şok indirimle satışta!

Apple iPhone’un son dönemde en popüler modellerinden iphone 14 Plus, A101’de satılmaya başlandı. İphone’un en yenilerinden ve üstün özellikleriyle ortaya çıkan telefon, üstelik A101’e özel büyük bir indirimle tüketiciye sunuluyor.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

A101'den ucuz iPhone 14 Plus müjdesi! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Aldın aldın!

Bugün A101, teknolojik ürünlerin yanı sıra ilginç ürünleriyle de dikkat çeken bir perakende mağazası olarak iPhone 14 Plus'u satışa sunuyor.

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak bilinen MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz. Hemen bakın, sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Serenity Plus ön talep Haberi

Serenity Plus ön talep

Serenity Plus’ın satışa çıktığı ilk günden itibaren çok yoğun talepler aldığını belirten Bakırcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam, “Projenin ismini duyurduğumuz ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Serenity Plus’ta fiyatlar 338 bin TL’den başlıyor. Projemizde şu anda ön talep toplama aşamasında. Projemizin konut alanları ailelere hitap eden 2+1, 3+1, 4+1’lerden oluşuyor. Projenin yaşam bütünlüğünü bozmamak adına 1+1’lere projemizde yer vermedik. Biz Bakırcı Yapı olarak sektörde erken teslim ve hızlı satış geleneklerimizle tanınan bir firmayız. Şu sıralar ön talep topladığımız projemizde de bu geleneğimizi sürdüreceğimize inancım tam.” dedi.


Bayram Sağlam “19 ayda teslim ederiz”

İnşaat sektöründe müşteri memnuniyeti için sürenin 3-4 yılla sınırlı kaldığını belirten Bayram Sağlam, Bakırcı Yapı’nın projelerinde bu sürenin 30-40 yıla çıktığını vurguluyor. Bakırcı Yapı’dan ev alanların nesiller...