28 / 04 / 2024

Sergen Metal dilovası arsa

Sergen Metal dilovası arsa

Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015 yılında Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını söyledi...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Sergen Metal 2015'te iki yeni depo açacak!

Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015 yılında Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını söyledi...

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

Künye Metal 2013'te üretiminin yüzde 40'ını ihraç etti!

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

Dilovası TEM otoyolunda üst geçit çalışması yapılıyor!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle otoyolun Dilovası geçişinde trafik akışı, bu akşam 10 saat süreyle D-100 kara yolundan sağlanacak.

Vakıf GYO-Marmara Metal davası 11 Eylül'de görülecek!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Marmara Metal davası 11 Eylül 2014'de görülecek.

Politeknik Metal genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Metal Yapı Konut tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı!

Meta Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut, 20 milyar TL nominal değerli 728 gün vadeli tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı.

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Minaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Bağcılar, Çınar Mahallesi, 13. Sokak'ta kuruldu.

Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı. İşte, Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranı...

Metal Yapı Konut 2. kupon faiz oranını yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut 2. kupon faiz oranını yayınladı. İşte, Metal Yapı Konut 2. kupon faiz oranı...

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Sergen Metal dilovası arsa Haberi

Sergen Metal dilovası arsa


Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015'te Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını kaydeden Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan, 2014 yılının sonuna kadar yeni bir yatırım planları olmadığının da bilgisini verdi. 2013'ün ise ihracatta başarılı fakat iç piyasaya yönelik beklentilerinin altında geçen bir yıl olduğuna işaret eden Göktan, anılan dönemde yeni üretici ve satıcıların oluştuğuna dikkat çekti. Göktan, düşük kâr marjıylaya dakârsız satış yapan firmaların şirket rakamlarım olumsuz etkilediğinin altını çizdi. 


Son dönemlerde yaptıkları işten verim alamadıklarını da söyleyen Sinan Göktan, bu duruma karşılık dış piyasaya ağırlık verecek şekilde bir yol izlediklerini duyurdu. 1978 yılından itibaren çelik ticareti yapan ve 2000 yılından bu yana, üretici konumunda bir firma olduklarım aktaran Göktan, "İç piyasada galvanizli sac ve...