28 / 04 / 2024

Sergen Metal yeni depo

Sergen Metal yeni depo

Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015 yılında Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını söyledi...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Timur tarafından kuruldu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

Bütem Metal mega projelerin tavanlarını yapıyor!

Riyad'ta King Khalid Airport'un metal asma tavanlarını yapan Bütem Metal, mega projelere odaklanmış durumda. İstanbul Havalimanı ve Dubai Metrosu'nun da asma tavan işini üstlenen şirket, Kuveyt ve Katar'daki yeni fırsatlara bakıyor...

Yeni Deveci Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Deveci Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Çağlar tarafından kuruldu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

Sergen Metal yeni depo Haberi

Sergen Metal yeni depo


Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015'te Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını kaydeden Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan, 2014 yılının sonuna kadar yeni bir yatırım planları olmadığının da bilgisini verdi. 2013'ün ise ihracatta başarılı fakat iç piyasaya yönelik beklentilerinin altında geçen bir yıl olduğuna işaret eden Göktan, anılan dönemde yeni üretici ve satıcıların oluştuğuna dikkat çekti. Göktan, düşük kâr marjıylaya dakârsız satış yapan firmaların şirket rakamlarım olumsuz etkilediğinin altını çizdi. 


Son dönemlerde yaptıkları işten verim alamadıklarını da söyleyen Sinan Göktan, bu duruma karşılık dış piyasaya ağırlık verecek şekilde bir yol izlediklerini duyurdu. 1978 yılından itibaren çelik ticareti yapan ve 2000 yılından bu yana, üretici konumunda bir firma olduklarım aktaran Göktan, "İç piyasada galvanizli sac ve...