30 / 04 / 2024

Sergi Sarayı nerede

Sergi Sarayı nerede

1956 yılında Beyoğlu ve Şişli'de yapılacak yollar, yıkılacak binaları tespit etmek üzere Vali'nin başkanlığında toplanmışlar. Sergi Sarayı ve Açıkhava Tiyatrosu'nun arasındaki saha da park ve orman haline getirilecekmiş.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Mersin Büyükşehir'e ait geyrimenkuller için kira ödeme kolaylığı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Arch+Dsgn Summit 2019 kapılarını yarın açıyor!

"Mimarı ve Tasarımda Gelecek" temalı Arch+ Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yarın ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Dijital Şehircilik Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Takvim gazetesi, Forbes ve Para dergilerinin sponsorluğunda geçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi devam ediyor.  Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Dijital Şehircilik Zirvesi'nin özel oturumunda sektör hakkında önemli başlıklar çıktı.

İstanbul Yeni Havalimanı akıllı olacak!

Takvim gazetesi, Forbes ve Para dergilerinin sponsorluğunda geçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi. 

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Mersin Büyükşehir Meclisi Temmuz toplantısında imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Meclis Toplantısında 40 komisyon raporu ve 14 tane idari teklif görüşüldü.

Sergi Sarayı nerede Haberi

Sergi Sarayı nerede



Beyoğlu ve Şişli'de yapılacak yollar, yıkılacak binalar tespit ediliyor.

S. Sarayı ile Açık Hava Tiyatrosu arasındaki saha da park ve orman haline getirilecek.


  Beyoğlu ve Şişli kazalarında yapılacak yolları ve yıkılacak binaları tespit etmek üzere dün Vali'nin başkanlığında bir fen heyeti her iki kazada teftişlerde bulunmuştur. Teftişlere Kabataş İskelesi'nden başlanmış, Taksim - Mete Caddesi, Harbiye - Şişli, Mecidiyeköy, Yıldız Yolu ile Beşiktaş güzergahına kadar devam etmiştir. 

  Opera binası önündeki yapının bir an evvel yıkılması istenmiş, bu arada Opera Binası inşaatı gezilmiş. Sergi Sarayı ile Açık Hava Tiyatrosu arasında kalan sahanın park ve orman haline getirilmesi kararlaştırılmıştır.

  Ayrıca Açık Hava...