04 / 05 / 2024

Serhan Bayık biyografi

Serhan Bayık biyografi

Mimar Serhan Bayık kimdir? Serhan Bayık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Serhan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Bayık...

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bayılan tarafından kuruldu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları, 9 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. Peki, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016 ne kadar? İşte fiyat listesi..

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Bayındırlık yapı maliyetleri 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı maliyetleri, 9 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu rakamlar 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte Bayındırlık yapı maliyetleri 2016..

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016!

Yapı yaklaşık birim maliyeti, Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca her yıl Mimarlık hizmetlerine esas olan sınıflar için ayrı ayrı tespit edilerek ilan ediliyor. İşte Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016..

Serhan Bayık biyografi Haberi

Serhan Bayık biyografi

Serhan Bayık kimdir?

Serhan Bayık, 1967 yılında İzmir’ de doğdu. 1989  yılında  Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim Bölümü’nü bitirdi. Ardından 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü’ nü tamamladı.


O dönemden sonra 2002 yılına kadar Mustafa Öney, Mustafa Toner, Han Tümertekin ve  Nevzat Sayın ile birlikte çalıştı. 2003 yılında dil eğitimi ve mesleki araştırma amaçlı olarak, İngiltere’ de 1 yıl kaldı. 


Döndükten sonra 2004 yılından 2007 yılına kadar tasarım ve uygulamaya yönelik kişisel  çalışmalarını sürdürdü. 2007 yılında  Okan Bayık ve  Ozan Bayık ile birlikte  O.S.O Mimarlık Ltd. Şti.’ yi kurdu.


O.S.O Mimarlık...

2007 yılında Ozan Bayık, Serhan Bayık ve Okan Bayık tarafından kurulan O.S.O Mimarlık Ltd. Şti; hızla gelişen ve değişen yeni tasarım metodları ve güncel malzeme bilgisini; inşaat ekonomisi ile estetik...