21 / 05 / 2024

Serhan Sarıpınar kimdir

Serhan Sarıpınar kimdir

Mimar Serhan Sarıpınar kimdir? Mimar Serhan Sarıpınar, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Serhan Sarıpınar bugün hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte mimar Serhan Sarıpınar'ın biyografisi...

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

Beşpınar'da 3 adet nostaljik köprü yapımı başladı!

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Ankara Üçpınar Mesire Alanı hizmete açıldı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.

Pınar Karşıyaka, 10 bin kişilik spor salonu için arazi arıyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın potanın son şampiyonu Pınar Karşıyaka için yapmayı taahhüt ettiği 10 bin kişilik yeni spor salonuyla ilgili proje çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 627,42 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Başpınar Evelri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor.

Serhan Sarıpınar kimdir Haberi

Serhan Sarıpınar kimdir

Serhan Sarıpınar kimdir?

Serhan Sarıpınar, 1979 İstanbul doğumlu ve 2001 İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. 2004 yılına Kadar Ekşioğlu Grup'ta birçok alanda görev yapmıştır. Ekşioğlu Grup'tan 2004 yılında ayrılarak Nesrin Sertel Sarıpınar'la ütopya Mimarlık'ı kurmuştur.


Önceki Ofisleri Ekşioğlu İnşaat (Çalışan) (2001 / 2004)

Lisans Üstü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı 

Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (2001)

Lisans Öncesi Eğitimi Fenerbahçe Lisesi (1995)


Mimar Serhan Sarıpınar projeleri..

Köse Otel (2010 - Sürüyor)

Güngören Konutları (2010)

Sarıgazi AVM ve Residans (2010)

Gebze Bilgi Evi Projesi (2010)

Başakşehir Belediyesi Ek Binası (2010)

Corner Plaza Ofis Binası (2009 - Sürüyor)

Butik Bahçeşehir Konut ve Ticaret Binası (2009 - Sürüyor)

Kapalıçarşı Kentsel Yenileme Projesi (2009 - Sürüyor)

Başakşehir Pazaryeri Projesi (2009 - Sürüyor)

Beykoz...