05 / 05 / 2024

Serhat Çeker kim

Serhat Çeker kim

Edirne Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Serhat Çeker, yeni yasayla 'bekara ev yok' diyen emlakçılara 15 bin TL para cezası uygulanmasını desteklediklerini söyledi.

Edirne'deki sahte emlakçılara dikkat edilmeli!

Edirne Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 3 yılda bir yapılan genel kurul seçimlerinde, sektördeki sahte emlakçılara yönelik önemli konulara değindi.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Konutta 2024 nasıl geçecek?

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker 2024 yılı ile ilgili ümitsiz konuşarak "2024 yılında yine beklentilerimiz yüksek değil, 2023 yılından daha kötüye bile gidebilir" dedi.

Serhat Çeker: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Edirne Emlakçılar Derneği Başkanı Serhat Çeker, gayrimenkul sektöründe zaman zaman dalgalanmaların yaşanan bir dönemden geçildiğini söyleyerek, gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu belirtti.

Konut fiyatları yükselecek mi?

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 2018 yılında beklenmedik şekilde artan konut fiyatlarını değerlendirdi. Çeker, bu yıl konut fiyatlarında önlerini göremediklerini ancak faizler yükselişe geçerse fiyatlarında yükseleceğini dile getirdi. 

İmar barışı Edirne'de konut fiyatlarını artırdı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada imar barışından sonra, Edirne'deki konut fiyatlarının değerinde artış yaşandığını belirtti.

Edirne'de kiralık ev kalmadı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bölgedeki emlak sektörüyle ilgili konuştu. Çeker, Edirne'de kiralık ev sıkıntısının yaşandığını söyledi. 

Edirne'de ev fiyatları arttı!

Edirne’de emlak fiyatları yükselişte. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, son 2 yıldır Edirne’de artan emlak fiyatlarını değerlendirdi. 

Trakya'da daire fiyatları artıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, demir fiyatlarındaki artışın konut fiyatlarında kısmi bir artışa neden olduğunu bildirdi.

Serhat Çeker: Bahar inşaat sektörüne iyi gelecek!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bu yıl konut satışlarının artacağını belirtti. Çeker, baharın sektöre iyi geleceğini söyledi.

Serhat Çeker: Konut sektörü hareketlenecek!

Trakya Emlakçılar Odası Başkanı Serhat Çeker, Başbakan Binali Yıldırım’ın konut kredisi kullandırma oranlarının yüzde 75’ten yüzde 80’e çıkarıldığı açıklamasını değerlendirdi.

Edirne'de konut kiraları arttı!

Edirne'de Trakya Üniversitesine öğrenci kayıtlarının başlamasıyla ilde ev kiralarının arttığı ifade edildi. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

Edirne'de öğrenciler kiralık evleri tercih ediyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

Gayrimenkul sektörü sorunlarından kurtulacak!

Edirne Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Serhat Çeker, yeni yasayla 'bekara ev yok' diyen emlakçılara 15 bin TL para cezası uygulanmasını desteklediklerini söyledi.

Serhat Çeker kim Haberi

Serhat Çeker kim

TBMM'ye sevk edilen tasarı aynen yasalaşırsa, "Bekara ev yok" demek, annelik ve gebelik gerekçesiyle bir kadının iş başvurusunu reddetmek de ayrımcılık sayılıp, 15 bin TL ye kadar idari para cezasıyla cezalandırılacak. Uygulamayı desteklediklerini ve bekar veya evli diye ayrım yapılmaması gerektiğini belirten Çeker, şöyle konuştu: "Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanun Tasarısı'nı TBMM'ye sevk edildi. Bekara, dula ev yok"' demek de ayrımcılık suçu kapsamında değerlendirilecek. Çıkarılacak bu yasaya destek veriyorum. Anayasa'nın eşitlik ilkesi ortada, kadın ve erkek eşittir. Herkesin ev kiralama hakkı vardır. Bekar yada öğrenci diyerek birine ev kiralamamak çok yanlış bir durum. Evli insanda bekar insanda aynıdır. Ayrım yapılmamalı. Bu durumu şehrimizde de yaşıyoruz. Edirne öğrenci şehri, öğrenci zaten bekar oluyor. İşte ev sahipleri diyor ki;...