22 / 05 / 2024

Şerif Kırtay

Şerif Kırtay

Kırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Kırtay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Hank İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hank İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhammet Kırtay ve Murat Hanlar tarafından kuruldu.

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Azad Çılgın ve Kenan Kırtay ortaklığında kuruldu.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Vere Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vere Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Yıldırım ve Vedat Kırtay ortaklığında kuruldu.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Şerif Kırtay Haberi

Şerif Kırtay

Kırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Kırtay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Kırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...