17 / 05 / 2024

Şerife Bacı Parkı

Şerife Bacı Parkı

İçerenköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ve Kastamonu yöresel derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği park açılışı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katılımıyla gerçekleşti...

Osmaniye'deki Masal Park'ın temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Kastamonu Seydiler’e Şehit Şerife Bacı Anıtı yapılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından Seydiler’e yapılan Şehit Şerife Bacı Anıt Mezarı, Ocak ayının ilk haftasında tamamlanacak.

Seydiler Şerife Bacı Kültür Evi açıldı!

Seydiler Belediyesi tarafından ilçe merkezine Şehit Şerife Bacı’nın adını yaşatabilmek ve hatıralarını gelecek nesle aktarabilmek amacıyla Şerife Bacı Kültür Evi oluşturuldu.

Beykoz Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Yapımı tamamlanan içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Ataşehir’de Şerife Bacı Parkı açıldı!

İçerenköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ve Kastamonu yöresel derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği park açılışı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katılımıyla gerçekleşti...

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Şerife Bacı Parkı Haberi

Şerife Bacı Parkı

Ataşehir Belediyesi tarafından İçerenköy Mahallesi’ne kurulan Şerife Bacı Parkı açıldı. İçerenköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ve Kastamonu yöresel derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği park açılışı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katılımıyla gerçekleşti. 


Açılış kurdelesini kesen Başkan Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; “Kastamonu doğumlu olan Şerife Bacı, Türk Kurtuluş Savaşı’nın Halk Kahramanlarından biridir. Şerife Bacı, Kurtuluş Savaşı’nda yaşlı kadın ve erkeklerle birlikte İnebolu’da bulunan cephanelerin Ankara’ya götürülmesinde çocuğu ve kağnısıyla yer alırken kış şartları nedeniyle Aralık 1921’de donarak yaşamını yitirdi. İşte içimizden çıkmış, bizim değerlerimizden biri olan Şerife Bacı’nın adını Ataşehir’de yaşatacağımızdan dolayı çok mutluyuz”...