02 / 10 / 2024

Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi projesi

Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik’e 4 yılda toplam 210 milyon liralık  yatırım gerçekleştirdi.

Şansal Büyüka Bodrum The Bo Viera'dan villa aldı!

Spor dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Şansal Büyüka, Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen 'The Bo Viera' projesinden villa aldı.

Galatasaray ile Boğaziçi Üniversitesi arasında Teknopark işbirliği!

Galatasaray Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi arasında "Spor İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulmasını öngören protokol imzalandı.

Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi 760 bin TL’ye mal oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik’e 4 yılda toplam 210 milyon liralık  yatırım gerçekleştirdi.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Antalya Serik'e 90 milyon TL'lik yatırım!

Anltaya Serik’te 90 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Boğazkent Güreş Eğitim Tesisi, Belek Mesire Alanı ve Kayaburnu-Eskihöyük-Tekke-Çakallık Mahalle Yolu açıldı.

Odunpazarı Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasına tepki!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi.

Antalya Boğazkent İskelesi'nde yeni düzenleme!

Antalya'nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi İskele Mevkii'ndeki balıkçı barınağında teknelerin suya indirilmesi amacıyla beton döküldü.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Yüreğir Doğankent Mahallesi'ndeki spor tesisi inşaatı devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Doğankent Mahallesinde yapımı süren spor tesisi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çelikcan, mahallelere yaptıkları spor tesisleri ile gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirdiklerini söyledi.

Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi projesi Haberi

Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi kentin 19 ilçesinde, merkezde ve kırsalda çalışmalarına devam ediyor. İlçenin yıllardır bekleyen sorunları çözüme kavuşturulurken, toplam 210 milyon lira harcanarak, 955 adet yatırım ve hizmet Seriklilerle buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Pehlivanlar diyarı olarak anılan Serik’e Başkan Menderes Türel’in talimatıyla yeni ve tam donanımlı bir Güreş Eğitim Merkezi inşa edildi. Serik Boğazak Spor ve Sosyal Tesisi, 760 bin liralık yatırım bedeliyle hizmete açıldı. 606 metrekare kapalı alana sahip olan tesis, geleceğin başarılı güreşçilerini, başpehlivanlarını yetiştirecek. İlçenin bir başka ihtiyacı olan Serik Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi de vatandaşların hizmetine açıldı. Serik’in sosyal ve kültürel yaşamına büyük katkı sağlayacak Kongre ve Kültür Merkezi’nin yapım çalışmaları ise...