30 / 06 / 2024

Şansal Büyüka Bodrum The Bo Viera'dan villa aldı!

Şansal Büyüka Bodrum The Bo Viera'dan villa aldı!

Spor dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Şansal Büyüka, Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen 'The Bo Viera' projesinden villa aldı.



Spor dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Şansal Büyüka, Bodrum'dan villa aldı. Şansal Büyüka, Besa Holding imzası ile Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen 'The Bo Viera' projesinden villa sahibi oldu. 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci resmi instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Şansal Büyüka’nın da artık komşuları olduğunu duyurdu.

Şansal Büyüka Bodrum The Bo Viera dan villa aldı!

300 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

300 milyon dolarlık yatırımla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera projesi yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

1.2 kilometrelik sahil şeridi, 76 villa, 234 rezidans ve The Bo Vue Curio Collection by Hilton Hotel ile bölgenin en prestijli yaşam alanı olmayı hedefleyen ‘The Bo Viera’ projesinde hemen tapu imkanı da sunuluyor.

Yüzde 25 peşinat ve 12 ay vade imkanı sağlanan ‘The Bo Viera’daki kampanya sadece yeni etapta geçerli olacak.

Satış sürecinin devam ettiği proje başkent  Ankara  başta olmak üzere yurt genelinde 50 yılı aşkın süredir inşaattan enerjiye çok sayıda projeye başarıyla imza atan Besa Holding tarafından inşa ediliyor. 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci söz konusu proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada The Bo Viera projesinin doğaya uyumlu mimari yapısı, bölgenin ünlü turkuaz denizi ve eşsiz plajlarıyla öne çıktığını dile getirerek, yeni etaba özel başlattıkları yüzde 25 peşin 12 aya varan taksit kampanyası ile bu muhteşem projeyi daha erişebilir hale getirdiklerini söylemişti.

Şansal Büyüka Bodrum The Bo Viera dan villa aldı!

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci açıklamasında projelerinin bünyesindeki The Bo Vue Curio Collection by Hilton Hotel ile sadece tatil beldesi olmanın ötesine geçip estetik ve lüksü bir araya getiren eşsiz bir yaşam alanı sunduğunu dile getirerek, şunları kaydetmişti: “Bu yatırımda, yalnızca lüks değil, aynı zamanda sürdürülebilir kusursuz bir yaşamı da ön planda tutuyoruz. Biz Besa olarak, yeni etaba özel başlatmış olduğumuz bu özel kampanyada hemen tapu sahibi olma imkânı da sunuyoruz. Bu kampanya, yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat barındırıyor. Ödeme koşullarının sektörde yeni bir ivme yaratacağına inanıyorum.” 

Web: https://www.theboviera.com/

Telefon: 0252 313 6262

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Zeytinburnu'nda ev sahibi kaldırıma hobi bahçesi yaptı! Görenler isyan etti!

Emeklilere 30 Haziran'a kadar 18 bin TL yatıyor! Şimdi açıklandı: ING emekli promosyon Haziran 2024!


Geri Dön