27 / 04 / 2024

Serik icra dairesi

Serik icra dairesi

Antalya Serik'te bulunan 3 arsa Serik İcra Dairesi tarafından 14 Nisan 2015 günü saat 14:00 ile 14:40 arası ihaleye çıkarılıyor.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

Karaman İcra Dairesi'nden 10 milyon 354 bin 375 TL'ye satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi kent içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 10 milyon 354 bin 375 TL isteniyor.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

Kira borcuna itiraz dilekçesi 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla isteyebiliyor. Kiracı icra takibi içerisinde gönderilen ödeme emrine 7 gün içinde itiraz edilebiliyor. Peki kira borcuna nası itiraz ediliyor? İşte kira borcuna itiraz dilekçesi 2021...

Serik'te 34.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

Serik İcra Dairesi, Antalya ili Serik ilçesi Çandır Mahallesi'nde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 34 milyon 130 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. icra Dairesi, Üsküdar Çengelköy'deki 4 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 830 bin TL olarak belirlendi.

Sanal icra dairesi uygulaması geliyor!

Yargı Reformu Stratejisine göre, icra ve iflas dairelerinin yönetim, personel ve teşkilat yapısını düzenleyen müstakil bir mevzuat hazırlanıyor.Bu kapsamda yeni icra daire modeli yangınlaştırılarak, sanal icra dairesi uygulamasına başlanacak. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

Ankara Batı İcra Dairesi'nden satılık 2 fabrika 15,6 milyon TL'ye!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit mahallesinde yer alan 2 fabrikayı 15 milyon 639 bin 775,30 TL bedelle satışa sunuyor. Fabrikaların 1. satış günü 19 Temmuz 2018 tarihi olarak belirlendi. 

Cebri satışta gerekli belgeler nelerdir?

Borçlunun mallarının icra dairesi tarafından haczedilip satılması işleminde hangi belgeler gereklidir?

Serik icra dairesi Haberi

Serik icra dairesi

Antalya Serik'te bulunan 3 arsa Serik İcra Dairesi tarafından 10 milyon 581 bin 825 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Satışa konu taşınmazlar; Su geçirgenliği iyi, taşlılık proplemsiz,entasif tarıma elverişli, dikili tarıma müsait, belediye sınırları içerisinde olup hizmetlerinden yararlanabilen, sulu ve makinalı tarıma müsait, kadastro yolu mevcut olup belde yerleşim deniz ve ana yola mesafesi bakımından sosyal ve kültürel etkinliklerden yararlanarak kolay alım ve satımı sağlanabilen aynı zamanda nar, portakal, greyfurt ve mandarin bahçeleri gibi özellikleri içerisinde barındırıyor.


İhale açık artırma usulüyle Serik Belediye Başkanlığı Nikah Salonu'nda yapılacaktır.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri;

Antalya ili, Serik ilçesi, Karadayı/Yalnız Mezar Mahalle, köprü çayına cephe, dere yatağı tabir edilen alan içerisindeki 3 arsanın tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 10.581.825,00 TL

1. Satış Günü: 14/04/2015 günü 14:00 ile 14:40 arası

2. Satış Günü: 12/05/2015 günü...