30 / 04 / 2024

serik imar

serik imar

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki 398 kişiye tapu dağıtımı yapıldı.

Ramazan Çalık: İmarla ilgili sorun istemiyoruz!

Serik'in imar sorununun çözülmesi için Belediye Başkanı Ramazan Çalık, meclis üyeleri, daire müdürleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de katılımıyla Belek Sueno Otel'de toplantı yapıldı.

Serik Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Antalya Serik Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu gerçekleşti. Toplantıya katılan meclis üyelerinin gündeminde imar planları vardı.

Serik'te 398 kişiye tapu verildi!

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki 398 kişiye tapu dağıtımı yapıldı.

Kepez Toyota Bakırcılar Plaza imar planı değiştirildi!

Kepez İlçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi'nde hizmet veren Toyota Bakırcılar Plaza'nın imar planlarında akaryakıt istasyonu olan 25031 ada/57 nolu parseli ticari alana çevrilerek hem emsal artışı sağlandı hem de plaza yasalaştı.

Adnan Yılmaz Serik Belediye Meclisi İmar Komisyonu'na seçildi!

Serik Belediyesi yeni yılın ilk meclisini gerçekleştirdi. Mecliste Denetim Komisyonu üye seçiminde, partisinin aday göstermediği Ak Partili Ömer Gürler, CHP ve MHP'nin desteği ile seçildi

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Tütüncü, Serik Caddesi'nin kuzeyindeki iş merkezlerinin olduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması çalışmasının sonuçlandığını müjdeledi.

Ramazan Çalık: Serik'i hep beraber imar edelim!

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belek turizm merkezindeki Bellis Otel'de ilçedeki mimar ve mühendislerle yemekte buluştu. İlçenin sorunlarının konuşulduğu toplantıya AK Parti Üçe Başkanı Hasan Kozan ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Bağcılar’da imar artışına onay çıktı!

Kentsel dönüşüm projesini cazip kılacak adımla Bağcılar’da bin metrekare ve üzeri parsellerde yüzde 10’dan 30’a kadar imar artışına onay çıktı.

Ataşehir halkı 1/5000'lik imar planı reddini protesto etti!

Ataşehir halkı Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde 3,5 yıldır 1/5000’lik imar planlarının onaylanmamasını protesto etti

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nde imar değişikliği!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nin Trabzon Yomra'daki arsasında imar değişikliği yapıldı.

Ataşehir imar planlarının onaylanmaması protesto edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ataşehir’in 1/5000’lik imar planlarını onaylamaması 14 Eylül Cuma günü saat 12.45’de Saraçhane Parkı’nda Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi ve Ataşehirliler tarafından protesto edilecek

3.Köprü'yle birlikte imar izni de gelsin istiyorlar!

Poyrazköy ve Garipçe’de yaşayan vatandaşlar köprüyle birlikte en büyük sorunları olan ‘imar izni’nin de çözülmesini istiyor. Poyrazköylüler ev yapamadıkları için çocuklarının köyde yaşayamadığını söylüyor

Serik'teki yangın nedeniyle evler boşaltıldı!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Bilginler ve Yeşilyurt köyleri arasındaki orman arazisinde başlayan yangın nedeniyle Bilginler köyündeki bazı evler boşaltıldı

İnegöl'deki Oylat Kaplıcaları yeniden imar ediliyor!

İnegöl’ün en önemli turistik değeri olan Oylat Kaplıcaları’nın yerli ve yabancı turistler tarafından daha fazla ilgi görmesini sağlamak amacıyla çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi, Oylat’ı yeniden ‘imar’ ediyor...

serik imar Haberi

serik imar

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki tapuları dağıttı.

İlçeye bağlı Gedik Mahallesinde yapılan imar uygulaması sonucunda 800 dönümlük alanda bulunan 398 kişiye verilecek tapu için Serik Belediyesi konferans salonunda tören düzenlendi.


Törende konuşan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yaklaşık 25 yıldır yapılamayan bir işi yaptıklarını belirterek, Gedik Mahallesi'nin uzun zamandır tapularını beklediğini söyledi.


Bir şehrin kimliğine sahip olabilmesi için önce imarının olması gerektiğini vurgulayan Çalık, "İmarda uygulamasında 800 dönümlük alanda spor, okul, cami, sağlık ocağı, hizmet alanı, kamu ve yeşil alanlar ayırdık. Gedik mahallesi örnek bir mahalle olacak. Bununla kalmayacağız çalışmalarımız devam ediyor. Modern bir şehir kuracağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.


Törende, vatandaşlara tapuları protokol üyelerince dağıtıldı.


Yapılan imar uygulaması içerisinde 38 bin metre kare spor alanı, 15 bin metre kare...