02 / 05 / 2024

Serkan İğdelipınar projeleri

Serkan İğdelipınar projeleri

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

Saliha Özçınar İzmir Kiraz'daki projeleri anlattı!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, "Kiraz-İzmir arası yolun bitmesiyle 45 dakikaya düşecek. Böylelikle Kiraz'da istihdam artarak kalkınma gerçekleşecek" diye konuştu.

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Yıldırım Duaçınarı'nda kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi, ilçenin yarınlarını şekillendirecek kentsel dönüşüm kapsamında vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Duaçınarı Mahallesi'nde 84 konut ile 12 işyeri bulunacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Serkan İğdelipınar projeleri Haberi

Serkan İğdelipınar projeleri

Serkan İğdelipınar kimdir?

Serkan İğdelipınar, 1976 yılında Ankara’da doğdu. 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde başladığı orta öğrenimini 1993 yılında tamamladı. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi ve 1997 yılında mezun oldu. 


1995 yılından itibaren 2 yıl süre ile Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalıştı. 1997 yılında M-Ofis Mimarlık Danışmanlık firmasını kurdu. Halen M-Ofis Mimarlığın kurucu ortağı olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (1995 / 1997)


Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1997)

Lisans Öncesi Eğitimi Kabataş Erkek Lisesi (1993)


Mimar Serkan İğdelipınar projeleri..

Esenler Ramada Oteli (2012)

Vogue Avantgarde Hotel Ek Tesisleri (2011)

Oriental Vogue Hotel (2011)

Zeytinburnu Rezidans (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması (2010)

İzmir Büyükşehir Belediyesi...