17 / 05 / 2024

Serkan Kuytemuz iş kazası

Serkan Kuytemuz iş kazası

Çalışmak için Manisa’nın Turgutlu ilçesinden İstanbul’a gelen çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi.Evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz’un cenazesi memleketi Turgutlu’ya getirildi...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

Emlak vergisi yapılandırmaları için son gün 31 Aralık!

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Vergi Platformu Başkanı C. Serkan Kumdakcı, emlak vergisi borcu olanların yapılandırma için 31 Aralık 2020'e kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini açıkladı. 

Serkan Sabur: Ev almak için şartlar olgunlaştı!

İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Serkan Sabur, konut kredi faizlerinin düşmesiyle ilgili olarak ''Ev sahibi olmak isteyenler için bundan daha iyi bir fırsat olamaz." dedi.

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kalkan, Serkan Ağbulut ve Soner Çakır ortaklığıyla kuruldu...

Kaan Limousine Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Kaan Limousine Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Taner tarafından kuruldu...

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özen tarafından kuruldu. 

Serkan Akın: Elektrik hayatımızın her alanında!

Mimar Serkan Akın, "Elektrik, icat edilmiş bir şey değil keşfedilmiş ve nasıl kullanılacağı hakkında zamanla bir şeylerin öğrenildiği bir enerjidir." diyor..

Serkan Yetgin kimdir?

Mimar Serkan Yetgin kimdir? Serkan Yetgin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serkan Yetgin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Serkan Kuytemuz iş kazası Haberi

Serkan Kuytemuz iş kazası

Çalışmak için Manisa’nın Turgutlu ilçesinden İstanbul’a gelen çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi. Evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz’un cenazesi memleketi Turgutlu’ya önceki gece getirilerek Turgutlu Devlet Hastanesi morguna konuldu. Serkan Kuytemuz, öğle namazını müteakib Şehitler Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi kabristanında toprağa verildi. Genç yaşta ölen Kuytemuz’un 30 Ekim 2014 tarihinde kendine ait sosyal paylaşım sitesinde “Varsa kaderde genç yaşta kefene girmek mücadeleden çekinmek bilmez bizdeki bu yürek” iletisini gönderdiği öğrenildi. Kuytemuz’un ölümü yakınlarını da yasa...