28 / 04 / 2024

Serkan Sarıca

Serkan Sarıca

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi; Serkan Sarıca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Çetin Kömürcü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye mi katlandı?

İhalesi 170 milyon liradan özel davet usulüyle Sarıdağlar İnşaat'a verilen Çamlıca Tv-Radyo Kulesi’nin maliyeti iki katını geçti. 5 senedir devam eden projede 342 milyon TL'den fazla harcama kaydedildi...

Ordu Gölköy'de konut edindirme hakkı önerisi!

Ordu ili Gölköy ilçesinin Sarıca Mahallesi'nde gerçekleşen heyelan sonrası risk altında bulunan tüm evler için vatandaşların yeniden konut edindirme hakkından yararlandırılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Ordu'da riskli 69 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde, heyelan tehdidi altında bulunan gece saatlerinde 69 hane, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Vegatechenergy Elektromekanik Anonim Şirketi kuruldu!

Vegatechenergy Elektromekanik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Sarıca tarafından kuruldu.

Serkan Sarıca Haberi

Serkan Sarıca

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi; Serkan Sarıca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Çetin Kömürcü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.


MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amacı ve faaliyet konusu yurt içinde ve yurt dışında, resmi ve özel kişi ve kurumlara, kendi namına, altyapı, üst yapı, endüstriyel bina, köprü, baraj, enerji santralı, liman ve havaalanı, çevre projeleri, ulaştırma projeleri,restorasyon, renovasyon, dekorasyon, montaj, onarım, tadilat işleri gibi her türlü inşaat işleri yapmak, müşavirlik, mimarlık, mühendislik, proje ve dizayn, etüd-fizibilite, gayrimenkul geliştirme işleri yapmak,  inşaat ve proje yönetimi ve kontrollük hizmetleri vermek, her türlü müteahhitlik ve taahhüt işleri yapmak, maden, enerji ve sanayi tesisleri kurmak, işletmek, her türlü malzeme, makine ve...