02 / 05 / 2024

serkan sevim kimdi

serkan sevim kimdi

Aile şirketleri ortaklarının birikimlerini emlakta tuttuklarını söyleyen GYİAD Başkanı Sevim: "167 milyar dolarlık stokta atıl duranlar var. Bunu ekonomiye fonlarla kazandırmak için konferans düzenleyeceğiz" dedi.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

serkan sevim kimdi Haberi

serkan sevim kimdi

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Serkan Sevim, ekim ayında düzenleyecekleri bir konferansla Türkiye'de aile şirketlerinin hissedarlarının birikim amacıyla elde tuttukları gayrimenkullerin ekonomiye kazandırılmasını masaya yatıracaklarını söyledi. Sevim, kendi hesaplamalarına göre bu tip gayrimenkul stokunun büyüklüğünün 167 milyar dolar olduğunu söyledi. Türkiye'de genel olarak tasarrufun gayrimenkule yatırımla yapıldığını hatırlatan Sevim, "Aynı durum aile şirketlerinin hissedarları için de geçerliliğini koruyor. 


Aralarında yıllarca atıl kalanlar var. Bunların ekonomiye kazandırılması için neler yapılabileceğinin tartışılmasını istiyoruz" diye konuştu. Sevim, "Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinin raporları ve konuyla ilgili üyelerimizin çalışmalarından yaptığımız bir hesaplamaya göre kabaca 167 milyar dolarlık bir gayrimenkul birikimi aile şirketlerinin hissedarlarının elinde bulunuyor. Bunların gayrimenkul yatırım fonları aracılığıyla ekonomiye kazandırılmasını amaçlıyoruz" dedi. 


'PARAYA İHTİYACI YOK' DİYORLAR 

azı gayrimenkullerin uzun süre boş bile tutulduğuna...