30 / 04 / 2024

serkan yavaş

serkan yavaş

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt ve vatman Serkan Yavaş, Marmaray' ın Üsküdar Meydanı' ndaki açılış töreninin ardından ilk sefere katılacak heyeti beklerken, son hazırlıklarını yapıyor...

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

Çin'de konut fiyatlarındaki artış yavaşladı!

Çin'de Ekim'de konut fiyatları yavaşlamaya başladı. Ülkede Şubat 2020'den beri en yavaş artış yaşandı.

Evergrande krizi Çin emlak sektörünü yavaşlattı!

Çin'de Evergrande krizinin ardından meydana gelen olumsuz finansman şartları sebebiyle emlak sektörü yavaşladı.

Sayfiye yerlerindeki konutların değer artışı yavaşlayacak!

Pandemi nedeniyle sayfiye yerlerde konutların tercih edilmesi ile beraber konut fiyatları tavan yapmıştı. Normalleşme ile beraber bu bölgelerdeki evlerin değer artışı yavaşlayacak.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

Mansur Yavaş'tan metro tepkisi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosuna ilişkin konuştu. Kendilerine tek metro için izin verildiğine dikkat çeken Yavaş, metro çalışmalarına hemen başlandığını belirtti.

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş'tan Açelya Apartmanı açıklaması!

Çankaya ilçesinde çökme riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılan binanın kontrollü yıkımı gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, alanı ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

serkan yavaş Haberi

serkan yavaş


Marmaray'ın ilk sürüşünü gerçekleştirecek vatman Serkan Yavaş, "Böyle önemli bir günde sürüş bana nasip oldu, çok mutluyum" dedi. 


TCDD Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt ve vatman Serkan Yavaş, Marmaray'ın Üsküdar Meydanı'ndaki açılış töreninin ardından ilk sefere katılacak heyeti beklerken, son hazırlıklarını yapıyor. 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile konukları taşıyacak ilk sefere ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kurt, böyle bir günde Asya ile Avrupa'yı birleştiren bir ulaşım koridorunda yolcu taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


Kurt, az sonra yapılacak ilk sefer için 4 aydır deneme sürüşleri yapıldığını belirterek, ilk seferde kullanılacak trenin daha önce banliyö hattında kullanıldığını anlattı. 


İlk seferi gerçekleştirecek 25 yıllık vatman Serkan Yavaş da "Böyle önemli bir günde böyle bir törende sürüş bana nasip oldu, çok...