15 / 05 / 2024

Serkut İsafça kim

Serkut İsafça kim

IV. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nde konuşan Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Serkut İsafça, “2014 yılı inşaat verilerinin, 2015 yılı için inşaat sektörünü umutlandıran verilerdir ” dedi.

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Elektrikli araç üreticileri yarışa girdi! Kazanan kim olacak? İşte 8 Ağustos 2022 elektrikli otomobil fiyat listesi...

Tüm dünyada elektrikli araçlara geçiş konusunda çalışmalar için gaza basılırken, sıkı bir kapışma başladı. Elektrikli araç üreticileri yarışa girdi! Kazanan kim olacak? Peki, elektrikli otomobillerin fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Zam farklarında flaş açıklama! Kim ne kadar alacak?

2022 yılına girilmesi ile birlikte zamlı maaşlar açıklandı ve hemen ardından milyonlarca emekli maaş farklarının ne zaman ödeneceğini araştırmaya başladı. Peki maaş farkları ne zaman ödenecek? Kim ne kadar zam farkı alacak? İşte ayrıntılar...

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm lokomotif olmalı!

Türkiye'de son 15 yılda zirve yapan gayrimenkul sektörü, gerileme sürecinde. Gayrimenkulde 360 derece hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, yaşanan durgunluğun kentsel dönüşümle aşılabileceğini söylüyor...

DRKEE kentsel dönüşüm eğitimleri başlıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, önümüzdeki dönemde devlet eliyle yürütülmesi planlanan kentsel dönüşümde çıkacak iş fırsatlarına hazırlıklı olmak isteyenlere yönelik sertifika programlarına bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Saf-Holland Düzce'de fabrika açtı!

lman aks üreticisi Saf-Holland, yeni üretim tesisini Düzce'de açtı. 5 milyon euroluk tesis DORÜS Organize Sanayi Bölgesi'ne kuruldu.

Serkut İsafça kim Haberi

Serkut İsafça kim

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları “IV. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nde bir araya geldi. Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Serkut İsafça, “2014 yılı inşaat verilerinin, 2015 yılı için inşaat sektörünü umutlandıran verilerdir ” dedi.


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” Dedeman İstanbul Otel’de gerçekleştirildi. Zirvede her yönüyle 2015 yılında gayrimenkul ve inşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmeler tartışılarak, sektörün sorunlarına çözüm önerileri sunuldu. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş., zirvede projelerini tanıttı.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Serkut İsafça, görüşlerini paylaştığı zirvede, “Türkiye, 2014 yılının yapı ruhsatlarına baktığımızda yüzde 13’lük bir büyüme ya da malzeme tedarikçilerine baktığımızdaki büyüme oranı neredeyse Türkiye ortalamasının 2 katında sayılabilecek bir grafikle büyüyor olması, 2015...