19 / 05 / 2024

Serra 3 Boyut

Serra 3 Boyut

Türkiye’nin önde gelen porselen karo üreticisi Seranit, yeni markası Serra ile mekanlara yeni bir tarz katıyor

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım projesinin yer teslimi Serra Mühendislik'e yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Gayrimenkulde 3 boyut dönemi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, vatandaşların e-Devlet üzerinden TAKBİS'e girerek konutunun içini ve dışını 3 boyutlu görebilme imkanına sahip olacağını söyledi.

3 Boyut Yapı İnşaat mimar arıyor!

Üç Boyut Yapı İnşaat A.Ş. firması inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimi bulunan, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek mimar arıyor.

Konutta 3 boyut dönemi başlıyor!

Yeni hologram uygulaması sayesinde; konut firmaları artık maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak hazırlanan çözümlerle, müşterilerine projelerini sunabiliyor. Maket üzerinden proje satış süreci yavaş yavaş tarihe karışacak.

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.

SwissOffices 3. merkezini açacak!

Mobilyalı ve tüm teknik altyapısı kurulu, profesyonel asistanlar ile hizmet veren hazır ofis firmaları iş hayatına farklı bir boyut kazandırdı.Firma, yıl içerisinde 3'üncü merkezini açmak için düğmeye bastı...

Suryapı Serra Seramik ve Seranit Porselen’i tercih etti!

Seranit Yapı Grubu markaları olan Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünleri markalı konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Şirket en son Suryapı’nın inşaatı devam eden 3 projesi için toplam 65 bin metrekarelik satış gerçekleştirdi...

Serra Park Kartal Konutları'nda son 10 daire! 265 bin TL'ye 3+1!

Serra Park Evleri'nde kalan 10 dairenin satışları devam ediyor. Konut kredisi kullanılabilen projede 1+1'ler 110 bin TL'den başlıyor...

Serra Corintia ve Corintia Piccola ile mekanlarda 3 boyut devri!

Türkiye’nin önde gelen porselen karo üreticisi Seranit, yeni markası Serra ile mekanlara yeni bir tarz katıyor

Serra Park Evleri Kartal'da 420 bin TL'ye 4+1 dubleks!

Serra Park Evleri'nde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 110 bin TL ile 170 bin TL, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 250 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. 4 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Serra 3 Boyut Haberi

Serra 3 Boyut

Serra’nın sunduğu altı ayrı ürün grubundan biri olan Corintia ve Corintia Piccola serisi, yaratıcı duyguları harekete geçiren ve üstün kaliteli malzemesiyle dokunma hissi uyandıran özellikleriyle dikkat çekerken, üç boyutlu tasarımıyla da yeni keşiflere davetiye çıkarıyor. 


Kendine has yoğun üç boyut etkisi ile beyaz ve grinin klasik görüntüsünü modern bir şekilde yorumlayan Corintia’lar, mekanlara ritm duygusunu hissettirirken, yerde ve duvarda yarattığı geometrik şekiller ve çizgisel formları ile mekanlara yeni bir tarz ve derinlik kazandırıyor. . 


Serra’nın klasikleşen Rektifiye özelliğine sahip olan Corintilar, bu sayede minimum derz ile ürünün döşenmesini sağlarken, banyolarda kusursuz bir 3. Boyut görünümüne fırsat tanıyor. 


Seranit 


Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye’nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır....