07 / 05 / 2024

Serra Corintia ve Corintia Piccola ile mekanlarda 3 boyut devri!

Serra Corintia ve Corintia Piccola ile mekanlarda 3 boyut devri!

Türkiye’nin önde gelen porselen karo üreticisi Seranit, yeni markası Serra ile mekanlara yeni bir tarz katıyor



Serra’nın sunduğu altı ayrı ürün grubundan biri olan Corintia ve Corintia Piccola serisi, yaratıcı duyguları harekete geçiren ve üstün kaliteli malzemesiyle dokunma hissi uyandıran özellikleriyle dikkat çekerken, üç boyutlu tasarımıyla da yeni keşiflere davetiye çıkarıyor. 


Kendine has yoğun üç boyut etkisi ile beyaz ve grinin klasik görüntüsünü modern bir şekilde yorumlayan Corintia’lar, mekanlara ritm duygusunu hissettirirken, yerde ve duvarda yarattığı geometrik şekiller ve çizgisel formları ile mekanlara yeni bir tarz ve derinlik kazandırıyor. . 


Serra’nın klasikleşen Rektifiye özelliğine sahip olan Corintilar, bu sayede minimum derz ile ürünün döşenmesini sağlarken, banyolarda kusursuz bir 3. Boyut görünümüne fırsat tanıyor. 


Seranit 


Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye’nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır. 55 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 102 bin metrekarelik bir alanda faaliyetini sürdürmekte olan SERANİT’in kapasitesi 8,5 milyon metrekareye ulaşmıştır. Sahip olduğu üretim teknolojileri ile dünya teknik porselen üreticileri arasında saygın bir yer edinen SERANİT, bünyesinde gerçekleştirdiği AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sayesinde birçok ilk’e de imza atmıştır.


Geri Dön