28 / 04 / 2024

sertab erener konseri novada avm

sertab erener konseri novada avm

Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliği ile 25 Mayıs Cumartesi günü ünlü sanatçı Sertab Erener Ataşehirlilerle buluşuyor...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Dap İzmir Bornova fiyat listesi!

Dap İzmir projesi topraktan satış, senetle ödeme fırsatı sunuyor. Ebru Gündeş konseri ile tanıtımı yapılan Dap İzmir Bornova fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. 

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

Dap İzmir'de yarın akşam Ebru Gündeş konseri!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesinin lansman gecesinde Ebru Gündeş konser verecek. Konser yarın Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek.

sertab erener konseri novada avm Haberi

sertab erener konseri novada avm


Eurovision birincilikleriyle müziğimizi uluslararası alana taşımayı başaran sanatçı, sevilen parçalarından oluşan repertuvarıyla hayranlarına keyifli saatler yaşatacak.

Yaz konserlerinin ikincisi ise 01 Haziran’da Yalın’la devam edecek. İlçede, Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliği ile yaz ayları sevilen sanatçıların konserleriyle renklenecek. Ataşehir’deki yaz konserlerinde Yalın’ın ardından da sürpriz sanatçılar sahne...