16 / 05 / 2024

Sertaç Koyuncu yatırım

Sertaç Koyuncu yatırım

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Nortinvest Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nortinvest Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güven tarafından kuruldu.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sertaç Koyuncu: Yenişehir yatırım için ideal bir bölge!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel gibi isimler var.

Kare Konut Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Konut Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yunus Emre Koyuncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 28 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu, Yusuf Kenan Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu ve Mehmet Koyuncu Yöneyim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 10 Eylül'de kuruldu.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koyuncu, Tayfun Düzgün tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Kozyatağı Som Plaza'da kuruldu.

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Sertaç Koyuncu yatırım Haberi

Sertaç Koyuncu yatırım




Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü.


İstanbul-İzmir otobanı, otomotiv test merkezi, hızlı tren, teknopark, uçak fabrikası ve birçok projenin olduğu Bursa, yatırımcının gözdesi haline geldi. Altın, dolar, konut ve borsada yarın ne olacağını kimsenin kestiremediğini ifade eden Sertaç Koyuncu, toprak yatırımının ise her zaman belli oranda kâr getirdiğini söyledi. Kimi yerde toprak yatırımının çok yüksek kazanç sağlayabileceğini belirten Koyuncu, “İnsanlar aldığı bir şeyi görmek istiyor. Toprakta elle tutulur bir şey olmadığı için vatandaşlar endişe ediyor. 5 yıllık Türkiye ortalamasında toprak artışı yüzde 480. Bu yatırım doğru yere yapılırsa bu oran yüzde 3 binleri bulabiliyor” diye konuştu.


“YENİŞEHİR YATIRIMCI İÇİN İDEAL BİR BÖLGE”

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. olarak devleti takip ettiklerini belirten Koyuncu, “Yüksek artışlar...