07 / 05 / 2024

Sertaç Koyuncu

Sertaç Koyuncu

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, Bursa'da gayrimenkul yatırım yapmanın püf noktalarını anlattı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon 552 bin 400 TL sermaye bedeli ile Mehmet Koyuncu tarafından kuruldu.

Kemaleddin Koyuncu kimdir? Ne zaman doğdu? Nerede okudu?

Kemaleddin Koyuncu kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Bankacılık kariyerine ne zaman başladı ve hangi bankalarda görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor? İşte Kemaleddin Koyuncu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

14 Mayıs seçimi sonrasında döviz kurları ve faiz oranları ne olur? 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalan döviz kurları ve faiz oranlarının ne olacağı merak ediliyor. Dünya Gazetesi yazarı Mesut Koyuncu seçim sonrasında döviz kurlarının ve faiz oranlarının nasıl olacağını değerlendirdi.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Abdullah Tolga Koyuncu ve Ayşe Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Azem Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azem Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Azem Koyuncu tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Sertaç Koyuncu Haberi

Sertaç Koyuncu

Türkiye'nin dört bir yanına devletin yaptığı köprü, liman, otoyol ve tren gibi yatırımların hem istihdama katkı sağladığını, hem de bulunduğu bölgeyi değerlendirdiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, "Altık İstanbul'da yer kalmadı. İstanbul için 'el değmiyor' tabiri geçerlidir. Bursa hala orta halli yatırımcının gözdesidir. 10 bin ile 200 bin arasında yatırımı düşünen insanların ilk tercihi Bursa olabilir. Bursa'nın doğusu ve batısı yani Yenişehir ve Karacabey'de bu rakamlardan yatırım yapma imkanı var. Ama bölgenin de bölgesi vardır. Yenişehir dendiği zaman, yüzde 10'luk kısmında doğru yatırımlara yönelmek gerekiyor" dedi. 


YENİŞEHİR DOĞRU BÖLGE 


"Almasını bildiğin gibi, satmasını da bilirsen para kazanabiliyorsun" diyen Koyuncu, "Karacabey, Mustafakemalpaşa, İnegöl, Gemlik para kazandı. Artık orta halli yatınmcının durması değil, yer değiştirmesi gereken bir bölgedir. Yenişehir...