02 / 05 / 2024

Sertan Alemdar

Sertan Alemdar

Gül Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi, Sertan Alemdar tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi, Vista4 Residence 'ta kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

Sekur Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sekur Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Kurdoğlu tarafından kuruldu.

Uşak'ta müteahhite kanlı pusu!

Uşak'ın Eşme ilçesinde otomobiyle seyir halinde olan müteahhit Yahya Alemdar, silahlı saldırıya uğradı. Alemdar, hayatını kaybetti...

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

AVM yönetimleri kira bedellerinde indirim yapmalı! 

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, koronavirüs salgınında AVM çalışanlarının büyük riskte olduğunu belirtti. Alemdar, AVM yönetimlerinin bu dönemde mağazaların kira bedellerinde indirime gitmesi gerektiğini söyledi...

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Alemdar ve Ufuk Aydın ortaklığında kuruldu.

Konya Alemdar Cami ibadete açıldı! 

Konya'da inşaatı tamamlanan Alemdar Cami ibadete açıldı.

Sertan Alemdar Haberi

Sertan Alemdar

Gül Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi, Sertan Alemdar tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Gül Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; BİNA YÖNETİMİ      Her türlü site ve bina yönetimlerine yönetim,temizlik,güvenlik hizmetleri vermek ,haşere yoketme hizmetlerinin verilmesi ve  anlaşmalar yaparak hizmet vermek için firmalara iş vermek iş almak.  EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...