19 / 05 / 2024

sertavul geçidi viyadük çalışması

sertavul geçidi viyadük çalışması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Mut-Ermenek karayolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yolun Sertavul Geçidi'nden itibaren olan kesiminin Mut'a kadar yüksek kalitede sıcak karışım yol haline getirileceğini söyledi...

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Dolar 28 lirayı geçerek rekor kırdı! Son dakika dolar gelişmesi

18 Ekim Çarşamba dolar/TL kuru serbest piyasada 28 lirayı geçerek rekor kırdı. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın.

Vodafone Red'de kaçırılmayacak fırsat! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone; inanılmaz bir fırsat ile geldi. Vodafone, "Vodafone Red'de kaçmaz Eylül fırsatı! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye!" kampanyasını başlattı. Peki, kampanya kapsamında yer alan tarifelerin fiyatları ne kadar? İşt

Geçer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Geçer tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat Şebek Geçidi inşaatı TBMM gündeminde!

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Şebek Geçidi inşaatının ne zaman başlayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sedef, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

sertavul geçidi viyadük çalışması Haberi

sertavul geçidi viyadük çalışması


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Halkımız bu ülkeyi seviyor, ülkenin büyümesini, güçlenmesini istiyor. Bizim hiçbir kuşkumuz yok. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz o güçlü destekle, Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek" dedi.


Elvan, Mut-Ermenek karayolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yolun Sertavul Geçidi'nden itibaren olan kesiminin Mut'a kadar yüksek kalitede sıcak karışım yol haline getirileceğini söyledi.


Vatandaşların sıcak karışım yola bu yıl itibariyle kavuşacağını ifade eden Elvan, "Sertavul Geçidi'nde bir viyadük, bir de tünel çalışmamız var. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlanır tamamlanmaz bunların da ihalesine çıkacağız ve çok kolay bir şekilde Konya'dan, Karaman'dan gelen vatandaşlarımız Mut'a, Silifke'ye, Mersin'e ulaşma imkanına kavuşacak" diye konuştu.


Önemli projelerden birinin de Mut'u Silifke'ye bağlayan yol olduğunu anlatan Elvan, bu yolla ilgili...