09 / 05 / 2024

Sertex Alk Bello döşemelik kumaş ürünleri

Sertex Alk Bello döşemelik kumaş ürünleri

Sertex Alk Bello döşemelik kumaş ürünlerini tanıttı. Sertex’in Alk Bello döşemelik ürünleri doğal deri kıvrımları, ipeksi dokunuşu, farklı tasarımıyla keyifle vakit geçirilecek modern ortamlar yaratıyor...

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.

ING’den alkışlanacak hareket! Karşılıksız 8.500 TL hediye! İhmal etmeden siz de alın!

Emekli promosyon rakamları 2023’te de milyonlarca insanın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Mart ayına az bir zaman kala emekli promosyon ücretleri de bankalar tarafından güncelleniyor.

Bir banka daha borçları sildiğini açıkladı! O banka borçları silmesiyle ayakta alkışlandı!

Garanti BBVA depremde hayatını kaybeden müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını sileceğini açıkladı.

İş Bankası’ndan alkışlanacak hareket! Deprem bölgesine 10 milyar liralık kaynak aktaracak!

Geçen hafta yaşanan deprem felaketlerinin ardından toplumun her kesimi ve iş dünyası el birliğiyle imkanlarını depremden zarar görenler için seferber ederken, İş Bankası da bölgedeki vatandaşlarımıza yönelik geniş kapsamlı afet yardım paketini açıkladı.

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

'Garanti Bankası'ndan alkışlanacak hareket'

EYT yasasının çıkmasıyla birlikte bankacılık sektöründe büyük bir dönüşüm olmasının beklendiğini ifade eden Yeniçağ Yazarı Özdemir, işgücü maliyeti yapılan bankacılık sektöründe Garanti Bankası'nın aldığı kararın takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Denizbank’tan EYT’lilere alkışlanacak jest! EYT’lilere bir güzel haber de Denizbank’tan!

Uzun zamandır gündemden düşmeyen EYT yasası, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bankalar da arasında emekli promosyon yarışı devam ederken, EYT çerçevesinde yeni kampanya açıklaması Denizbank’tan geldi. İşte detaylar...

Altus buzdolabı alacaklar dikkat! Hepsi Burada'dan uygun taksitle buzdolabı! 4 Ocak fiyat listesi

Evlenenler evini yenileyenler bir buzdolabına ihtiyaç duyup fiyat araştıranlar bu haber sizin için. Altus Alk 471 buzdolabı üstün özellikleri ile geliyor.  Peki Altus Alk 471 fiyatı ne kadar?

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün tarafından kuruldu.

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Sertex Alk Bello döşemelik kumaş ürünleri Haberi

Sertex Alk Bello döşemelik kumaş ürünleri

Evini dekore etmek isteyenlerin tercihi olan Alk Bello, su geçirmez özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.


Trendlerin hızla değiştiği dünyaya ev tekstili de ayak uyduruyor. Özellikle oturma gruplarında görülen bu değişim rüzgarı ev sahiplerini yeni ve farklı arayışlara yönlendiriyor. Her sezon birbirinden farklı renk ve tasarımlarını kullanıcılarının beğenisine sunan Sertex, Alk Bello koleksiyonu ile yine farkını ortaya koyuyor.


Sertex’in Alk Bello koleksiyonu ipeksi dokusu ve doğal deri kıvrımlarıyla dikkat çekiyor. PU/PVC kaplamalı olan Alk Bello, su geçirmez yapısıyla benzerlerinden ayrılıyor. Alk Bello yumuşak ve esnek zemin özelliğiyle öne çıkarken, her türlü mobilya ve koltuk uygulamasında kullanım kolaylığı sağlıyor. Kahve, krem gibi klasik tonlar, desenli modeller ve birbiriyle kombine edilecek sezonun trend renkleri Sertex’in Alk Bello koleksiyonunda hayat buluyor.


Üretiminde fitalat maddesi kullanılmayarak insanların...