06 / 05 / 2024

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.



Afet bölgesinde ulaşımla ilgili sıkıntılar halen devam ederken, Pegasus’tan bölge için hayati önem taşıyan bir hamle geldi. Şirket, deprem bölgesindeki 8 ilden uçuş biletlerini 100 liraya sabitlediğini duyurdu.

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Pegasus Hava Yolları, alkışlanacak bir kampanyaya imza attı. Şirket, Diyarbakır, Adana, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'tan yapılacak aktarmasız tüm uçuşlarda bilet fiyatını 13 Şubat'a kadar 100 TL’ye sabitlediğini açıkladı.

Pegasus Hava Yolları'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, deprem bölgelerine destek verebilmek adına harekete geçildiği belirtildi.

Açıklamada, AFAD ve yetkili makamlarla koordineli şekilde, yardım ekipleri ile ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması için yardım uçuşları düzenlendiği ve çalışmaların sürdürüldüğü hatırlatıldı.

“EK SEFERLERİMİZİ AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Pegasus açıklamasında, “Felaketin ardından misafirlerimiz ve kurtarma ekipleri için ek seferlerimizi açmaya devam ediyoruz. Diyarbakır,  Adana  Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş çıkışlı tüm uçuşlarımız 13 Şubat 2023'e kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’dir" ifadelerine yer verildi.


Geri Dön