04 / 05 / 2024

Servet Atmaca

Servet Atmaca

Centrium İnşaat Turizm Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Servet Atmaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı yükseldi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı bildirisi yayınlandı.

Servet GYO Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı; 2,4311 TL olarak açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda, tekrar hesaplanan Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL olarak tespit edildi.

Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Servet GYO'dan Flatofis A Blok devri bildirisi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında açıklama yapıldı.

Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi.

Servet GYO'nun Saf GYO'da payı kalmadı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki payı bugün itibariyle yüzde 2,63'den yüzde 0'a düşerek payı kalmadı.

Servet GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 tarihlerini kapsayan döneme ait finansal tablolarını yayınladı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Flatofis, Servet GYO'ya devredildi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün kısmi bölünme suretiyle kendisine devredilmesine ilişkin yönetim kurulu raporunu yayınladı.

Servet GYO Flatofis A Blok değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Flatofis A Blok gayrimenkul değerleme raporu, uzman kuruluş raporu ve kısmi bölünme ve devir sözleşmesini yayınladı.

Servet GYO Flatofis A Blok'un vergisini üzerine alacak!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında yönetim kurulu kararını açıkladı.

Servet Atmaca Haberi

Servet Atmaca

Centrium İnşaat Turizm Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Servet Atmaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Centrium İnşaat Turizm Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde  kat karşılığı binalar yapmak.   2 -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...