05 / 05 / 2024

servet çetin cihangir dükkanı

servet çetin cihangir dükkanı

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Gonca Vuslateri Cihangir'den ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Cihangir'deki evini kiraladı. Ünlü oyuncu, 1 yıllık kirayı 70 bin lira olarak peşin verdi.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Perihan Ünlücan futbolcu Servet Çetin'in kiracısı oldu!

Habertürk Gazetesi magazin sayfası köşe yazarı Esin Övet, bugünkü yazısında Perihan Ünlücan'ın açtığı dükkanla ilgili yazıya yer verdi. İşte Övet'in yazısı;

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1950 yılında Cihangir'de 18.000 liraya arsa satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 lira olduğu 1950 yılında Cihangir'de 5 katlı apartman yapmaya müsait arsa 462 adet altın parasına, 18 bin liraya satılacakmış. Topkapı'da 35 dönüm tarla ise ehven fiyata satılacakmış.

Beyoğlu Cihangir’de bahçe duvarı çöken iki binadan biri mühürlendi!

Cihangir Mahallesi Akyol Sokak’ta yapılan temel kazısı sokaktaki 2 binada tehlike yarattı. Bölgede gece boyu yağan yağmurla birlikte temel kazısına bitiş binaların bahçe duvarları çökünce bina sakinleri büyük panik yaşadı...

Soner Çetin'e Çevre Dostu Ödülü!

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kentsel Dönüşüm projesindeki çevreci yaklaşımı dolayısıyla, Ekonomi Gazetecileri Derneği ve +1 Televizyonu tarafından ödüle layık görüldü...

Avcılar Cihangir Mahallesi'nde satış memurluğundan 1 milyon TL'ye bina!

Küçükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Avcılar Cihangir Mahallesi'nde yer alan kargir binayı 1 milyon 28 bin 632 TL'den 16 Ekim tarihinde satışa çıkarıyor.

Cihangir Son: Kentsel dönüşümde büyük müteahhidin isteğini kırdılar!

Çukurova Gayrimenkul İnşaat’ın da bağlı olduğu Son Grup Başkanı Cihangir Son, kentsel dönüşümde büyük müteahhidin isteğini kırdıklarını, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar gibi bölgelerde dönüşümün ya yapılmadığını ya da çok ağır ilerlediğini kaydetti.

1944 yılında Cihangir'de on daireli bir apartman 220 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Cihangir'de 2 bin 200 lira kira getirisi olan on daireli bir apartman 5 bin 790 altın parasına, 220 bin liraya satılacakmış.

Soner Çetin: Öğrenci evi önem verdiğimiz projelerden biri!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı. Çetin henüz 5 ay bile dolmadan sözünü tuttu.

Soner Çetin: Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak!

Halk Günü düzenleyerek Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Türkiye’ye örnek bu proje sayesinde binlerce insana iş kapısı açılacak" dedi

servet çetin cihangir dükkanı Haberi

servet çetin cihangir dükkanı

Futbolcu Servet Çetin, mekan açma hayalini birçok ünlü gibi Cihangir semtinden yana kullandı.Cihangir, ünlülerin yatırım bölgesi olmaya devam ediyor. Cihangir’deki evleriyle bilinen Kenan İmirzalıoğlu ve kurabiye dükkanı açmaya hazırlanan Bergüzar Korel’den sonra şimdi de Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, önceki gün ortağıyla birlikte Cihangir’deydi. Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Cihangir’in de ilgi çeken bir yer olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız”...