19 / 05 / 2024

Servet Karaca

Servet Karaca

Merse Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Karaca, Ömer Yıldırım tarafından 1 Nisan 'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Erguvan Sokak, Erguvan Sitesi'nde kuruldu.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Servet GYO, Kağıthane Projesi'nde zemin iyileştirmesi yapacak!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu, Kağıthane Projesi zemin iyileştirme ihalesi verilmesi yönündeki kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Servet GYO Kağıthane projesi ihalesini Geotem Jeoteknik kazandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Kağıthane projesi zemin iyileştirme ihalesi sonucunu yayınladı.

Servet gelirden hızlı büyüdüğü sürece konut sahibi olmak zorlaşıyor!

Servet gelirden hızlı büyüdüğü sürece ve bu duruma gelir lehine kamu müdahalesi söz konusu edilmedikçe, Türkiye'de dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmaları maalesef tatlı bir hayalden öteye gitmiyor.

Servet GYO'nun nakit kar payı ödeme tarihi 23 Haziran!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 nakit kar payı ödeme tarihini açıkladı. Servet GYO'nun net kar payı ödeme tarihi 23 Haziran olarak açıklandı.

Karaca İnşaat Arnavutköy yol yapım ihalesini kazandı!

ARNAVUTKÖY Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/166366 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. ihaleye on beş firma teklif verdi. Karaca İnşaat kazanan taraf oldu.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

İstwest projesi için Işın Karaca'lı organizasyon düzenlendi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı lstwest için bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte lstwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza "merhaba" dedi.

TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 10 bin 85 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 2+1 olarak tasarlanan dairenin fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlendi.

Yeşim Karaca kimdir?

İç Mimar Yeşim Karaca kimdir? Yeşim Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yeşim Karaca, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İç Mimar Yeşim Karaca...

Servet GYO 2014 genel kurulu sonucunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın 21 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdiği 2014 yılı olağan genel kurul sonucu açıklandı.

Servet GYO finansal raporları!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Servet Karaca Haberi

Servet Karaca


Merse Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Karaca, Ömer Yıldırım tarafından 1 Nisan'da kuruldu. 


Merse Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, alt yapı proje ve uygulamalarını yapmak. b. Su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak c. İçme suyu dağıtım sistemleri, pompa istasyonları, yağmur suyu yönetim sistemleri, atık suların toplanması vb. projeler yapmak ve yönetmek d. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila,duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. e. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma,...