01 / 07 / 2024

Servet Karahan

Servet Karahan

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi, Servet Karahan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Servet GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Dağ Mühendislik Nihan Servet çifti dünya evine girdi!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman ile Adile Dağ çiftinin kızları Nihan, Reşat-Refika Dağ çiftinin oğulları Servet ile dünya evine girdi.

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Servet GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Oswe Real Estate GmbH'de sahip olduğu hisselerin satışı ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Servet GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye seçimi bildirisini yayınladı.

Servet GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Servet GYO, bağımsız denetiminin PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'ye yaptırılmasının genel kurulun onayına sunacak.

Servet GYO denetim şirketini seçti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO denetim şirketini seçti.

Servet GYO kar dağıtım politikasını açıkladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO kar dağıtım politikasını açıkladı.

Servet GYO hisse bildirisini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO hisse bildirisini yayınladı.

Servet GYO kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Servet Karahan Haberi

Servet Karahan

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi, Servet Karahan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu; Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama, dinlenme,gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisler,... ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir,işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Ahmediye Meydanı, Tavukçu Bakkal Sokak,...