29 / 04 / 2024

Servet Keleş

Servet Keleş

Ser Taş İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Servet Keleş, Mert Göktuğ Keleş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Servet GYO özkaynak değişim tablosunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP ) özkaynak değişim tablosunu bildirdi.

Servet GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) sorumluluk beyanını bildirdi.

Servet GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Servet GYO faaliyet raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Keleşoğlu İnşaat'tan 2 milyar liralık 3 proje!

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

Boğazdaki servet değerindeki villa kümes oldu!

İstanbul 'da Boğaz 'a nazır villa, sahiplerinin hiçbirine yar olmadı. Tam 34 yıldır yıkılmayı bekleyen servet değerindeki yapı, zamanla kümes haline geldi.

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe projesine yıl içinde başlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy Fikirtepe 'de yeni projeye başlamayı hedefleyen Keleşoğlu İnşaat, 2 adadan birinde yüzde 96 ve diğerinde ise yüzde 55 anlaşmaya ulaştı...

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Servet Gayrimenkul Reel Gayrimenkul ile anlaştı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Reel Gayrimenkul ile anlaştı.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Servet Keleş Haberi

Servet Keleş

Ser Taş İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Servet Keleş, Mert Göktuğ Keleş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Ser Taş İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Ser Taş İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Çifte Cevizler Caddesi,...