08 / 05 / 2024

Servet Ünsal kim

Servet Ünsal kim

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, şehir hastanelerin nufüsü yoğun illere uygun olmadığının eleştirsini yaptı. Yıl sonunda tamamlanacak olanlarla birlikte şehir hastanelerine 14 milyar lira ödeneceğini bildirdi.  

Konut fiyatlarındaki artış TBMM gündeminde! 

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, konut fiyatlarında yaşanan artışa ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara'daki Adliye binalarının kiraları TBMM'de!

Ankara'da hizmet veren adliye binalarına ilişkin soru önergesi verildi. CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, konuyu TBMM gündemine taşıdı

5 şehir hastanesinin Denimarkalı ISS'ye devriyle ilgili önerge verildi!

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bazı şehir hastanelerinin işletme hakkının yabancı bir şirkete devredilmesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Şehir hastanelerine 14 milyar lira kira ödenecek!

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, bu yıl yapımı tamamlanan şehir hastaneleri için 14 milyar lira kira ödeneceğini, bu rakamın 2021’de 16 milyar 670 milyon liraya ulaşacağını söyledi.

Servet Ünsal'dan şehir hastanesi eleştirisi!

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, şehir hastanelerin nufüsü yoğun illere uygun olmadığının eleştirsini yaptı. Yıl sonunda tamamlanacak olanlarla birlikte şehir hastanelerine 14 milyar lira ödeneceğini bildirdi.  

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Servet GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı. Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanı haberimizde bulunuyor.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Servet GYO, Frankfurt’ta Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak!

Servet GYO, 60 milyon euro yatırımla satın aldığı Frankfurt’ taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak. Çelik, "Türk inşaat tecrübesi Alman mimarisiyle birleşecek" dedi...

Servet GYO, Almanya'da satın aldığı ticari komplekse konut yapacak!

Sinpaş'ın iştiraki Servet GYO, Avrupa Merkez Bankası ' nın yeni binasına komşu oldu. Şirket, İngiliz fondan 60 milyon euroya satın aldığı ticari komplekse konut yapacak...

Servet GYO yönetim kurulu kar dağıtım kararını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu kar dağıtım kararını yayınladı. İlgili tabloyu haberimizde bulabilirsiniz.

Servet Gayrimenkul 3 Temmuz'da genel kurul toplantısı yapacak!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul 3 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 15:00'da genel kurul toplantısı yapacak.

Servet Ünsal kim Haberi

Servet Ünsal kim

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bu yılın sonuna kadar tamamlanacak olanlarla birlikte şehir hastanelerine 14 milyar lira kira ödeneceğini, bu rakamın 2021'de 16 milyar 670 milyon liraya çıkacağını bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ünsal Meclis'e düzenlediği basın toplantısında, şehir hastanelerinin nüfusu yoğun illere uygun olmadığının eleştirisini yaptı. Ankara'da faaliyet gösteren 12 hastanenin kapatılarak, Bilkent ve Etlik'e kurulan şehir hastanelerine taşınmasının amaçlandığını söyleyen Ünsal, bu durumun ciddi sıkıntıları da beraberinde getireceğini belirtti. 

Bilkent Şehir Hastanesinde çalışan sayısının 30 bin kişiyi bulacağını bildiren Ünsal, "30 bin sağlık çalışanının olduğu bir yerde her gün gelen hasta ve hasta yakını sayısı da 30-50 bin arasında değişecek. Yüz binlerce metrekare alana sahip bir hastanede hastaların gideceği bölümü bulabilmesi gerçekten çok zor. Servisler arasında çok...