23 / 07 / 2024

Ses Gayrimenkul

Ses Gayrimenkul

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sedat Ceyhan tarafından kuruldu.

Amad Gayrimenkul, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

15. Gayrimenkul Zirvesi Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşecek!

GYODER tarafından bu yıl 15.'si düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs 2016 günü saat 10:45-12:00 arası gerçekleşecek. Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşecek panel büyük ses getirecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu

Gayrimenkul projeleri İntema Mutfak' ı tercih ediyor!

İntema Mutfak, Türkiye’nin her yerinde ses getiren ve simgesel büyük gayrimenkul projelerindeki liderliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor...

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Vakıflar'dan Balıkesir'de 55 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Balıkesir'de bulunan 55 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı.

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ses Gayrimenkul Haberi

Ses Gayrimenkul

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu. 


Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü özel ve resmi inşaat kat karşılığı kooperatif işyeri inşaat ve taahhüt işleri ve 13.2.2008 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Pazaryolu Caddesi, Sedai İşmerkezi,...