15 / 05 / 2024

ses ve görüntü sistemleri

ses ve görüntü sistemleri

Aşçıoğlu Grubu, ses ve görüntü sistemlerinde Danimarkalı Bang & Olufsen ile işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Bang & Olufsen'in ürünleri Selenium Ataköy Projesi 'nde kullanılacak.

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Elazığ'da yıkılan binaların öncesi ve sonrasının uydu görüntüleri! 

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Uygulama Araştırma Merkezi, Elazığ'da yaşanan depremdeki yıkımı, uydudan görüntüledi. Sürsürü ve Muratpaşa mahallelerinin öncesi ve sonrası paylaşıldı...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Asya Sahne Görüntü Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Sahne Görüntü Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 havadan görüntülendi!

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin inşaatları havadan görüntülendi. İşte Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin güncel havadan çekimleri...

George ve Amal Clooney’nin İngiltere'deki evi havadan görüntülendi!

George ve Amal Clooney’nin İngiltere'deki 14 milyon dolarlık evleri İngiliz Daily Mail Gazetesi tarafından havadan görüntülendi. İşte George ve Amal Clooney’nin 17. yüzyıldan kalma evi...

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Giyim Sanat Sitesi'nde kuruldu.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Adana'da coğrafi ve kent bilgi sistemi görüntülemesi yapılıyor!

Cihan Davulcu, 8 kameralı özel bir cihaz yardımıyla 360 derece çekilen 3 boyutlu görüntülerin, aracın geçiş yaptığı tüm cadde ve sokaklarda 5 metre arayla fotoğraflama yaptığını söyledi.

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi havadan görüntülendi!

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

ses ve görüntü sistemleri Haberi

ses ve görüntü sistemleri

Selenium Ataköy konut sahipleri, Bang & Olufsen'in; televizyonlar, telefonlar, ses sistemleri, akıllı ev çözümlerim kapsayan tüm ürünlerinde fiyat avantajından yararlanabilecek. Ataköy Marina ve Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan Selenium Ataköy, 2016 yılında teslim edüecek. 

Proje, 15 katlı 3 bloktan oluşuyor. Her bir blokta 99 daire bulunuyor. Yatırım değeri 130 müyon dolar olan projede bahçe dubleksleri, Loft ve 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler...