04 / 05 / 2024

Sesli Home 2015 hedefleri

Sesli Home 2015 hedefleri

Türkiye’de perakende ev tekstili sektörü firmalarından Sesli Home, mağaza sayısını bir yıl içinde 30’a çıkarmayı hedefliyor. Firmanın şu anda 7 mağazası bulunuyor..

Tepe Home'un ithalatı yüzde 47 oranda azaldı!

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını yüzde 50 ye yakın azaltmasını sağladı.

Home & Tex Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 28 - 31 Ekim 2015 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Home Tex Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 28 - 31 Ekim 2015 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı!

Toplam 863 adet konut, 250 adet home ofisin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 'Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı' kampanyası başladı.

English Home Türkiye'deki 250. mağazasını İzmir'de açtı!

Yurt dışında ise 300 mağazaya ulaşan English Home, Türkiye'de 250.mağazasını İzmir Poligon Caddesi'nde açtı. English Home, 2015 yılı sonunda ise yurt içinde ve yurt dışında toplam 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Abdul Hadı Rabbata tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

İstanbul 2nd Home İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 2nd Home İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi Rajaı I. M., M. Rajaı Ibarahim Najem ve Ahmad Khalıl tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Sesli Home mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor!

Türkiye’de perakende ev tekstili sektörü firmalarından Sesli Home, mağaza sayısını bir yıl içinde 30’a çıkarmayı hedefliyor. Firmanın şu anda 7 mağazası bulunuyor..

Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları!

My Home Maslak projesi için de geçerli olacak olan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. İşte Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları...

Premier Home Euro Saten koleksiyonu evleri değiştiriyor!

Premier Home, dilediğiniz desen ve düz renklerle kombinleyebileceğiniz Euro Saten koleksiyonuyla evinizi baştan aşağı değiştiriyor. Premier Home, 2014 - 2015 dekorasyon trendlerini evlerinize ve mekanlarınıza taşıyor.

Mai Residence'ta 2. blokta teslimler Mart 2015'te!

2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde hem konut hem home office yer alıyor. Projede yer alan 2. blokta teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor.

Demor Home 2015 planlarını paylaştı!

Perde sektörünün yenilikçi markası Demor Home, 2014 lansman toplantısını Bursa Hilton Hotel’de yaptı. Toplantıda 2014 yılı değerlendirmesi, 2015 yılında perde sektöründe farklılık yaratacak projeleri ve Demor Home 2015 koleksiyon tanıtımı yapıldı…

Sesli Home 2015 hedefleri Haberi

Sesli Home 2015 hedefleri

Perakende ev tekstili sektöründe ülke genelinde 7 mağazası bulunan firma, geliştirdiği yeni ürünleri tanıtmak için geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’da bayi toplantısı düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte bayilere yeni ürünler sunularak pazarlama sistemleri anlatıldı. Diyarbakır mağazası bulunan firma yakın zamanda Uşak’ta da 3. mağazasıyla hizmet verecek. Sesli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, tüm illere yayılmayı hedeflediklerini belirtti. Sesli, “İlk etapta, tüm büyük şehirlerimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Diyarbakır başta olmak üzere önemli lokasyonlarda bulunacağız. Sesli Home ev tekstilinde halı ve perde hariç tüm ürünlere sahip. Nevresim takımı, yorgan, uyku seti, havlu grupları, banyo setleri, kilim ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca, yeni geliştirdiğimiz bir ürün olan bambu battaniye de bu yıl müşterilerimizle buluşmuş ve doğallığından dolayı yoğun ilgi görmüştür.”...