12 / 05 / 2024

SETA ilk çeyrek büyüme rakamları

SETA ilk çeyrek büyüme rakamları

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın (SETA) 2014 yılı 1. çeyrek Büyüme Beklenti Anketi açıklandı. Ankete katılan ekonomistler, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,2 büyüyeceğini bekliyor.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

OSD açıkladı! Otomotiv üretiminde ilk çeyrek verileri yükseldi...

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2024 senesinin ilk çeyreğine ait üretim ve ihracat adetleri ile ilgili pazar verilerini duyurdu. Buna göre, senenin ilk çeyreğinde toplam otomotiv üretimi geçen senenin aynı dönemine oran ile yüzde 3 yükselişle 377 bin 70'e kadar çıktı. 

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

23 Ekim Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1975 dolar olurken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

SETA ilk çeyrek büyüme rakamları Haberi

SETA ilk çeyrek büyüme rakamları


SETA'nın ilk çeyrek büyüme beklenti anketine göre, Türkiye ilk çeyrekte yüzde 4.2 büyüyecek. Yıl sonu büyüme oranının ise yüzde 4'ün üzerinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor


 Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın (SETA) 2014 yılı 1. çeyrek Büyüme Beklenti Anketi açıklandı. Ankete katılan ekonomistler, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,2 büyüyeceğini bekliyor.  


SETA Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl'ün imzasıyla yayımlanan "2014 Yılı 1. Çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) Büyüme Beklenti Anketi" sonuçlandı.  


20 ekonomistin katılımıyla gerçekleştirilen anketin sonuçlarına göre, ekonomistlerin 1. çeyrek GSYH büyüme beklentilerinin ortalaması yüzde 4,2 oldu. Ankete katılan ekonomistlerin ilk çeyrek büyüme beklentileri en yüksek yüzde 5,8, en düşük ise yüzde 3,5 aralığında yer aldı.  


Anket sonuçlarında, 2014 yıl sonu ekonomik büyümesinin de Orta Vadeli...